Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Haal de kerst in huis met deze Dutch design toppers!

  Dutch design - kerst in huis

  Op zoek naar de leukste kerst ideeën voor in huis? Het is weer bijna zo ver. We denken allemaal weer na over hoe ons huis eruit gaat zien tijdens de feestdagen en langzaamaan worden de straten weer verlicht. Het wordt weer tijd dat we allemaal aan de slag gaan met het versieren om kerst in huis te halen voor de leukste tijd van het jaar. Wij geven je graag de leukste dutch design ideeën voor kerst in huis !

  DineLight
  De ludieke kandelaar

  Als je aan kerst in huis denkt, denk je natuurlijk aan kaarslicht. De DineLight is een stoere maar heel sfeervolle kandelaar, die dubbelzijdig te gebruiken is. Voor zowel waxinelichtjes als sierlijk lange kaarsen. Hij past om de hals van een water of wijnfles. Als de fles vol is, staat het nog net iets leuker en steviger, vinden wij. Maar hij kan ook gewoon op de tafel of de rand van de open haard worden gelegd als cirkel van sfeerlichtjes. Een kandelaar, die past bij kerst in huis en ook zeker een aanrader om te geven als cadeau. 

  De milieuvriendelijke kerstboom

  Een elegante kerstboom in zwart gerecycled karton met een even ingenieuze als makkelijke vouwtechniek. De PaperTree zet je neer zonder of met versiering zoals kerstballen, magneten of pushpins. Zo kun je PaperTree helemaal naar jouw smaak decoreren. Zijn de feestdagen voorbij dan vouw je hem zo weer op. Ontworpen en gemaakt in NL. Mooi voor kerst in huis.

  Delfst blauwe kerstballen

  Delfts Blauw is weer helemaal van nu. De bekendste fabriek van Delfts Blauw porselein, Royal Delft, heeft daarom ook een serie porseleinen Delfts Blauw kerstversiering. Daaronder ook deze Delfts Blauwe kerstballen die zijn gedecoreerd met bloemmotieven. Glanzend geglazuurd wit aardewerk met sfeervolle blauwe decoratie, het kenmerk van Delfts Blauw. Sieraadjes en sfeermakers voor in je kerstboom. Leuk kerst in huis, maar ook super als cadeau.

  Een kerstboombos in kaarsen

  Dit zijn kaarsen met een verhaal want hoe de was die Eric Wijffelaars gebruikt, wordt gemaakt, is een verhaal apart. De was is gemaakt van restanten van offerkaarsen afkomstig uit Nederlandse kerken. Samen met het gedachtengoed van kerkgangers, een wens, hoop en liefde versmolten in deze kaarsen. Handgemaakte Dutch design producten van Atelier OZO ontwerper Eric Wijffelaars voor kerst in huis.

  Deze typische kaars hoort bij Kerstmis. De vorm van de dennenboom en de kleur groen maken deze kaars een soort kersticoon. Een ontwerp van Eric Wijffelaars. De Kerstboom kaars is 14 cm hoog en 11 cm breed. Doet het prima stand alone, maar ook goed in een “bos”.