Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Jouw Dutch Design kantoor helemaal in orde!

    dutch-design-dutch design kantoor

    Van elke tien mensen die nu thuiswerkt, willen 7 dat ook na de coronacrisis blijven doen. Dus is het maar goed dat een van elke 3 bedrijfsorganisaties een vergoeding voor thuiswerken overweegt. Tijd om jouw stoffige kantoor eens op te fleuren en sfeer te brengen. Op die manier blijf je het meest productief en is thuis werken juist een feestje! In deze blog de tofste Dutch Design kantoor artikelen.

    Strap ophangsysteem
    Snelbinders op de muur 

    Ongetwijfeld ben je lid van een week- of maandblad. Ook komt het meer dan eens voor dat je je tijdschrift wilt bewaren omdat er interessante artikelen in staan die je nog eens terug wilt lezen. Maar waar laat je al die tijdschriften? Voorkom stapeltjes in je woonkamer of op je bureau met het Strap ophangsysteem van Droog! Deze slimme life-hack, ontworpen door NL Architects, helpt je aan een creatief ophangsysteem voor je tijdschriften, kranten of allerhande losliggende hebbedingen. Alle items die normaal gesproken rondslingeren in je huis kun je ook inzetten als decoratiestuk achter een ophangsysteem van snelbinders. Kies kleuren die bij jouw Dutch Design kantoor passen en creëer een vrolijk ogend wandrek!

    Speels de bladen opruimen

    Dit tijdschriftenrek heeft Frederik Roijé in 2010 ontworpen.  Een even fraaie als praktische houder voor tijdschriften die je aan de wand bevestigt. Twee in verschillende rechte hoeken gebogen metalen profielen vormen twee lijnen. Waar deze guidelines elkaar kruisen, ontstaan  de opbergplaatsen voor tijdschriften en boeken. “Lijnen die hun functie vinden waar hun paden zich kruisen” zoals Frederik Roijé zelf zegt. Een speelse manier om tijdschriften op te bergen. Ook geschikt voor kleinere ruimtes zoals een bv. een wachtkamer of kantoor. Dit sieraad voor aan de wand is verkrijgbaar in de kleuren wit of donkergrijs en past perfect in jouw Dutch Design kantoor. Niet alleen ontworpen, maar ook gemaakt in Nederland.

    Schrijfbaar beton

    Een whiteboard dat niet alleen praktisch maar ook aantrekkelijk is: het Dutch Design Whiteboard. De whiteboards van Dutch Design Brand zijn nu eens niet wit maar gekleurd! Deze is bedrukt met een beton look en doet gelukkig in niets meer denken aan de saaie whiteboards die je in kantoren vindt. Dit stijlvol bedrukte schrijfbord is een hip gebruiksvoorwerp waar je prima op kunt schrijven en dat je alleen al voor het mooi ophangt in je Dutch Design kantoor.

    Een kantoor must-have

    Een Van Gogh op je bureau of in je tas! Dit notitieboekje met een kaft in de stijl van Van Gogh’s Zonnebloemen is hip en niet alledaags: bedrukt met een fragment uit het meesterwerk ‘Zonnebloemen’ en vele andere. De kaft van het notebook is bedrukt en de inhoud bestaat uit wit lijntjespapier. Een praktisch accessoire, die je werk een stuk simpeler en mooier maakt in je Dutch Design kantoor.