Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  10 Leuke, gekke en bijzondere vazen

  Dutch design vazen

  De lente is het seizoen van de bloemen. Het begint met de prille sneeuwvlokjes en dan de krokussen. Met een paar zonnestralen steken deze tere bloemen hun kopjes al naar buiten. Al snel volgen de bomen met bloesem, zoals de magnolia. In de lente halen de meeste mensen ook bloemen in huis of geven bloemen cadeau. Wil je die bloemen als een kunstwerk tot hun recht laten komen in je interieur, kijk dan eens naar deze bijzondere vazen die wij voor je gevonden hebben:

  Dutch design Vazen

  1) My superhero

  Je eigen superheld haal je in huis met My Superhero vaas van Jasmin Djerzic. Deze opvallend schuine vaas geeft je interieur een vrolijk en speels accent. De vaas is gemaakt van keramiek en gedecoreerd in een eigentijdse Delfts Blauw stijl. De sterke, blauwe Superhero ondersteunt de vaas. Waar ga jij ’em neerzetten?

  2)Holland Vazen

  De keramieken vaas is smal aan de onderkant en is breder aan de bovenkant. De bovenrand van de vaas heeft de vorm van de karakteristieke omtrek van Nederland. De Holland vaas is beschikbaar in vier verschillende kleuren (rood, wit, blauw, oranje) en is 35 cm hoog. In Nederland geven we elkaar graag een bloemetje. Laat zien dat je dit waardeert en zet je bloemen in deze bijzondere Holland vaas van Royal Goedewaagen. Doet het ook fantastisch als cadeau!

  3) De Continued Vaas

  De continued vaas, die Slim Ben Ameur in 2012 ontwierp voor het merk New Duivendrecht is ingenieus bedacht. De vaas kan zowel rechtop als op zijn kant worden gebruikt. De vazen passen bovendien precies in elkaar en zijn er in de kleuren zwart en wit. Deze continued Vase heet daarom niet voor niets eindeloos te zijn, want je kunt er eindeloos mee combineren en variëren.

  4) De Deukvaas

  Deze leuke design vaas van Rob Brandt is geïnspireerd op de bekende plastic bekertjes, maar dan super uitvergroot. Met een Goods Deukbeker vaas vol bloemen krijgt je interieur daardoor vanzelf een surrealistische uitstraling. De Deukbeker en de Deukvazen van Goods zijn gemaakt van 100% gerecycled glas. Hierdoor heeft de vaas een licht groenige tint. De Goods Deukbeker vaas is 26 cm hoog en multifunctioneel. Ook als wijnkoeler bewijst de Deukbeker goede dienst! En er zijn ook leuke drinkglazen met een deuk.

  5) De Slab vaas

  Met de Slab vaas van studio Goods haal je een multifunctioneel ontwerp in huis. De Slab vaas schaal is gemaakt van een combinatie van rubber en aluminium. Dit design object is daardoor waterdicht en in elke vorm te duwen die je wenst! Dus is de Slab van Goods zowel een vaas als schaal, als een … De Goods Slab vazen en schalen van ontwerper Henk Stallinga zijn design accessoires waar je nooit op uitgekeken raakt!

  6) Piso

  Door de wisselende stand van de hals, haal je met elke Piso vaas een uniek stijlicoon in huis. Deze design vaas is een combinatie van een stoer, rechthoekig waterreservoir en een kleurrijke, gebogen hals. Door verschillende kleuren en formaten Piso vazen te combineren, geef je jouw interieur een speels effect! Zelfs zonder bloemen is de Goods Piso vaas van Olav Slingerland een bijzondere design accessoire.

  7) Graphic

  Bijzonder is deze prachtige Graphic Luster vaas van Pols Potten. De aparte grafische vorm en een palet van in elkaar overlopende kleuren maken deze vaas tot een smaakvol en onderscheidend decoratie-object. De vele glanzende kleurnuances in o.a. goud, koper en blauw zijn te combineren met verschillende interieurstijlen. Met of zonder bloemen, deze 30 cm hoge vaas is een echte erecatcher.

  8) Big Bouquet

  Deze markante Big Bouquet vouwvaas Dragon, geïnspireerd op het werk van de Nederlandse schilder Jheronimus Bosch is prachtig gedecoreerd met fantasierijke draken naar het voorbeeld van de figuren uit ‘De Tuin der Lusten’. Zoals de naam al verraadt is deze Big Bouquet vouwvaas geschikt voor grotere boeketten of boeketten met grotere bloemen zoals irissen, orchideeën en gladiolen. Net als zijn kleinere broertje is deze opvouwbare vaas gemakkelijk in 5 stappen in elkaar te zetten. 100% made in Holland en duurzaam geproduceerd zonder pvc. Een bijzonder en praktisch stukje kunst.

  9) Bolder

  De Bolder vaas en wijnkoeler uit de Functionals collectie dankt zijn naam aan de meerpaal of bolder, waaraan schepen in de haven trossen vastmaken. Een eenvoudig en stoer, maar evengoed karakteristiek design van Chris Slutter voor Functionals. De Bolder vaas en wijnkoeler is uitgevoerd in zwart aluminium en staat vooral heel markant in de living van je zeilboot, motorboot, schip of op je jacht.

  10) Ontwerp je eigen vaas met Bulb

  Bulb vase van het Nederlandse architectenbureau XL Architects is een web-tool, waarmee je online een vaas naar eigen wens kan modelleren. De tool gaat uit van een bolvaas. Als je de schuifregelaars versleept dan kun je de hals, hoogte, breedte, buik, kont, mond en bodem van de vaas naar eigen wens aanpassen. Als je tevreden bent met de vorm van de vaas, klik je op bestellen en wordt de prijs berekend en na akkoord ontvang je jouw eigen designvaas met de post.

  11)

  ….En dit zijn nog maar 10 vazen uit het Dutch design assortiment. Zoek je een kleiner, ronder, dikker, hoger, langer of een andere kleur vaas? Kijk dan ook eens op www.shop.holland.com.

  Vazen op een rijtje

  [product ids=”203,1484,613,1246″]