Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Lovende woorden over de laptop tas Head Office van Keecie

  Keecie laptop tas

  Laptop tas Head Office in de review! Met enige regelmaat ontvangen wij prachtige verhalen over onze producten. Meestal zijn het bloggers, die goed overweg kunnen met de camera en, die het leuk vinden om te schrijven op hun eigen blog. Omdat die verhalen juist zo leuk zijn, hebben we besloten om ze ook op ons blog terug te laten komen. Wil jij bijvoorbeeld weten wat Carolien Manning vindt van de laptoptas Head Office van het oer-Nederlandse merk Keecie?
  Keecie laptop tas Headoffice Fotografie: Carolien Manning, Binnenhuisinspiratie.wordpress.com[/caption] Fotografie: Carolien Manning, Binnenhuisinspiratie.wordpress.com

  Lovende woorden over de laptop tas Head Office

  “Prachtig! Dat is hoe ik mijn nieuwe Laptop tas omschrijf”, zegt Carolien Manning, blogger van het inspirerende blog binnenhuisinspiratie, waar ze zich inmiddels al helemaal niet meer alleen richt op interieur en woondecoratie maar ook op modeaccessoires. Ze heeft een flinke schare trouwe volgers, die haar mening erg op waarde schatten en vaak ook volgen. Niet gek natuurlijk, als je ziet hoe netjes en hip zij en haar omgeving eruit ziet. Overigens heeft haar buurvrouwtje Esther Knot gefigureerd voor de foto’s met de Laptop tas. Ja, zelfs de buuf helpt mee en doet dat op een heel aantrekkelijke manier. Dankjewel buuf! Wil je weten waarom Carolien en Esther zo enthousiast zijn over de Head Office laptop tas? Neem dan even een kijkje op het blog “Binnenhuisinspiratie” van Carolien. Dat is echt de moeite waard.

  Keecie is een stoer Nederlands merk dat zich sterk ontwikkelt

  Het Nederlandse merk Keecie, van de oerhollandse ontwerpster Klaartje de Hartog, groeit snel en niet alleen in Nederland. Deze laptop tas, maar ook de andere lederwaren zoals portemonnees, iPad of iPhone hoezen, schoudertassen, shoppers en sleutelhangers zijn inmiddels ook erg populair in het buitenland. Wil je trouwens meer lezen over Klaartje en de ontwikkelingen van Keecie? We bezochten Klaartje onlangs nog en deden daarvan uitgebreid verslag.