Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Trots op de secretaresses: geef hen 19 april een secretaressedag cadeau!

  Secretaressedag cadeau 2018. Fotografie: Holland Design & Gifts, Design Piet Mondriaan ©

  Al eerder publiceerde Holland Design & Gifts een interessante must-have cadeaulijst voor Secretaressedag. Over een paar dagen is het dan eindelijk zo ver. Dit wordt jouw moment om te laten zien dat je trots op jouw secretaresse én op Nederland bent! En dat doe je natuurlijk met een speciaal Secretaressedag cadeau…

  Secretaressedag cadeau 2018. Fotografie: Holland Design & Gifts, design Piet Mondriaan ©

  Secretaressedag cadeau 2018. Fotografie: Holland Design & Gifts, design Piet Mondriaan ©

  Donderdag 19 april komt steeds dichter bij. Heb jij nog geen Secretaressedag cadeau? Geen zorgen, daarvoor heb je Holland Design & Gifts. Mocht je je nog even willen verdiepen, op www.nationalesecretaressedag.nl lees je alles over Secretaressedag 2018. Op je secretaresse mag je trots zijn. En dat kun je extra goed laten zien met een gepast geschenk voor jouw medewerker of collega.

  Een secretaressedag cadeau maakt het werk gezellig!

  Om te beginnen met de originele mok van Marcel Wanders. Met deze mok geniet je van ieder koffiemoment. Of ga voor deze gezellige Mondriaan beker. Zo begint de werkdag van jouw secretaresse in ieder geval goed!
  Waar is een secretaresse zonder USB-stick? Geef daarom de OOOMS houten USB-sticks als Secretaressedag cadeau. Deze originele en mooie USB-stick raak je niet zomaar kwijt in je tas! Een stijlvolle plek om boeken, documenten of tijdschriften te bewaren blijft lastig. Voorkom een rommelig bureau met deze hippe Gispen Contour lectuurbak van designer Robert Bronwasser. Met een van deze cadeaus is jouw collega ongetwijfeld blij mee.
  [product ids=”1570,1646,441,334″]

  Geef de secretaresses iets mee voor thuis…

  Een Secretaressedag cadeau kan natuurlijk ook een cadeautje zijn voor thuis. Met het Royal Delft Versatiles zet jij je secretaresses pas écht in het zonnetje. Want dat verdienen zij maar al te goed, toch?
  Na een hele dag werken is thuiskomen altijd een fijn gevoel. Met dit vrolijke bord van Royal Goedewaagen maak je dit moment nóg fijner. Een leuk cadeautje dus, om te krijgen van de baas! Voor een gezellig borrelhapje na het werk, geef je deze Plint borrelplank cadeau.
  Een andere tip van Holland Design & Gifts: de Present Time theedoek. Een vrolijk geschenk, dat de keuken zal opfleuren!
  [product ids=”427,1250,982,382,714″]