Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Winnaars Design Awards 2020

    Design awards 2020

    Op 9 januari 2020 worden de Wallpaper Design Awards 2020 bekend gemaakt. Wallpaper is ’s werelds nummer 1 (online) magazine, dat gestileerde informatie brengt over design, mode, architectuur, reizen, lifestyle en kunst. Wallpaper heeft een naam en is een begrip in de wereld van design. Ieder jaar kiest een kritische jury een winnaar in de verschillende categorieën. Het beloofd een spannende strijd te worden, want er zijn heel veel inzendingen. Nederland heeft ook weer kans op prijzen. Lees hier wie er kans maakt en welke Nederlandse ontwerpers al in de prijzen zijn gevallen.

    Design Awards 2020

    Dutch Designer Sabine Marcelis is genomineerd voor de titel Designer of the year volgens Wallpaper Design Awards 2020

    Dutch Designer Sabine Marcelis genomineerd als designer of the year 2020

    Winnaars en genomineerde Design Awards 2020

    In een bijna eindeloze lijst, die de ‘shortlist‘ wordt genoemd, zijn de genomineerde kandidaten voor de Design Awards 2020 per rubriek deze week bekend gemaakt. Trots kunnen we melden dat de in Rotterdam gevestigde ontwerpster Sabine Marcelis is genomineerd als designer of the year 2020 vanwege haar serie sculpturen en meubelstukken van hars. Deze Rotterdamse ontwerpster heeft inmiddels een indrukwekkende schare fans. Sinds ze is afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven in 2011 heeft ze samen met en voor grote namen zoals Fendi, GQ Middle East, MSGM en Givenchy gewerkt.

    Nederlandse ontwerpers die al in de prijzen zijn gevallen

    Deze oerhollandse Delftse decoratie valt natuurlijk ook onder deze klassieke kleurtoon en daar zijn wij heel blij mee. Het is een hele diepe frisse kleur, die in contrast met wit erg geliefd is. Niet alleen bij ons, in Nederland, maar ver daarbuiten. Het wordt inmiddels allang niet meer alleen gebruikt om aardewerk mee te beschilderen. De traditionele kleurcombinatie van blauw en wit vind je zowel in de woondecoratie als in de mode terug.

    Inschrijving voor A’ Design Awards 2020 sluit 28 februari

    Terwijl de Wallpaper Design Awards bekend worden gemaakt, is het voor alle ontwerpers ter wereld mogelijk in te schrijven voor de A’ Design Awards. De missie van de A’ Design Competitie is het bieden van een competitie platform voor bedrijven, merken, ontwerpers en innovatoren uit allerlei design categorieën en om hen een wereldwijd podium te bieden om hun succes en talent te tonen en bekend te worden. A’ Design staat voor A Prime Design.

    Lijst van winnaars

    Van de winnaars van de A’ Design Awards wordt online een lijst bijgehouden. Het is een hele eer en een springplank als je op deze lijst terecht komt.

    Wij van Holland Design & Gifts houden de ontwikkelingen van Dutch Design goed bij en zijn altijd op zoek naar nieuw betaalbaar design. Recent hebben wij de volgende artikelen aan het assortiment toegevoegd.

     [product ids=”2105,2346,2407,2384″]