Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Amsterdam International Art Fair | 20 & 21 augustus

  Amsterdam International Art Fair

  Ben jij een echte kunstliefhebber en heb je zin in een weekendje Amsterdam? In de Beurs van Berlage is 20 en 21 augustus de Amsterdam International Art Fair. Moderne, hedendaagse en urban kunst staat bij deze beurs centraal. Naast deze kunst is de iconische Beurs van Berlage ook een hotspot die je niet mag missen in Amsterdam.

  Amsterdam International Art Fair

  Amsterdam International Art Fair

  Het is alweer de 5e editie van de Amsterdam International Art Fair in 2020. Ondanks het coronavirus en de nieuwe maatregelen van de overheid en het RIVM is het mogelijk om een heerlijk weekend vol met kunst door te brengen in Amsterdam. Door het partnership met Wall Street Journal worden exposanten over heel de wereld aangetrokken naar de beurs. Meer dan 3.000 kunstwerken worden tentoongesteld voor de verkoop. De ideale plek om jouw woonkamer te pimpen samen met de woontrends die eerder zijn aangehaald. Daarnaast de uitstekende gelegenheid om een rijke collectie van de wereldwijde kunst te bewonderen als investeerder, dealer, bewonderaar of als koper, in de Laurenskerk. Voor meer informatie over de kunst die wordt tentoongesteld of tickets kan je terecht op de website.

  Global Art Agency

  De Amsterdam International Art Fair wordt georganiseerd door de Global Art Agency. Een organisatie die internationale kunstenaars en galerijen ondersteund maar vooral promoot. Kunstenaars kunnen namelijk zonder commissies hun werk exposeren en verkopen over heel de wereld. Kunst verbinden met kunst is dan ook hun motto. Op een mooie locatie dat een verhaal verteld. Onder andere Shanhai, Rotterdam, Oxford, Barcelona en Tokyo is deze beurs terug te vinden. Dus wees niet getreurd als je het weekend van 20ste niet kan, in oktober kan je ook terecht in Oxford of natuurlijk bij onze eigen webshop van Holland Design & Gifts.