Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Woontrends om jouw woonkamer te laten stralen

    Woontrends van HDG

    Ondanks dat het zomer is en we steeds meer naar buiten gaan om te genieten van lekker zonnetje zitten we nog steeds veel thuis. Zo is het niet voor iedereen alweer gebruikelijk om elke dag naar kantoor te gaan. Als er niet wordt gewerkt op kantoor moet je er het beste thuis van maken. Met de nieuwste woontrends kan jij jouw woonkamer en werkplek upgraden zodat jij je 100% op je gemak voelt. Welke kleuren heeft jouw interieur en met welke kunst kan jij jouw huis opfleuren? De Dutch Designers van Holland Design & Gifts hebben voor jou de juiste oplossingen.

    Woontrends van HDG

    De nieuwste woontrends

    Ga voor een van de nieuwste woontrends en tover jouw woonkamer om tot een waardig voorblad van een interieurblad. Het makkelijkst is om te kijken welke kleuren jouw interieur heeft en wat je al hebt aan kunst. Kunst mag namelijk niet meer ontbreken in het jaar 2020!

    Met de trend Color Blocking mag je weer felle en vrolijke kleuren gebruiken. Hierdoor ontstaat een speels effect en zelfs neon kleuren zijn te combineren met warme donkere kleuren. Zo is een schilderij met felle kleuren te combineren als je deze hangt in een ruime omgeving op een rustige muur.

    De industriële trend zie je ook vaak terug in nieuwe restaurants. Er wordt veel gebruik gemaakt van hout, metaal en staal. Door de verschillende structuren creëer je een spannend en stoer effect in jouw woonkamer. Zo zijn er ook schilderijen die bestaan uit verschillende lagen en structuren.

    Met de trend van Eco Nature Look haal je natuurlijke kleuren en prints in huis. Zo is het mogelijk om de zomer en lente in huis te halen terwijl het nog donker is als je opstaat. Zo kan je veel planten, bloemen en natuurlijke materialen combineren met jouw perfecte schilderij en interieur.

    Een nieuwe trend in 2020 is de Eclectische trend waarbij een kunstgalerie muur wordt gecreëerd met verschillende schilderijen en prints. Verschillende maten schilderijen combineren en verschillende kleuren combineren zoals natuurlijke invloeden maar ook zwart en wit. De tip is om een persoonlijke schilderij van je vrienden of familie er tussen te hangen  zodat het een totaal plaatje wordt.

    De laatste trend die helemaal weer terug is gekomen is Retro & Vintage. Dit zie je terug in de kleding die men draagt maar nu ook in jouw eigen woonkamer. Ga terug in de tijd naar de sixties, seventies en eighties door de invloeden in behang, kussens en prints. Kleurcombinaties als bruin, groen, rood, geel en oranje met veel franjes zijn helemaal hip.