Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Holland Design & Gifts geeft je tips voor het DDW 2019 programma.

    Het aftellen is begonnen voor de DDW 2019. Je kunt de voorpret alvast vergroten door een eigen programma te maken van alle exposities en events, die de Dutch Design Week 2019 rijk is. De website heeft een speciale tools om dit zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Zo kun je op een gemakkelijke manier een gepersonaliseerd Dutch Design Week programma maken! Holland Design & Gifts heeft dit al goed bestudeerd voor eigen bezoek dus lees snel verder voor de beste tips voor deze week!

    Holland Design & Gifts geeft je tips voor het Dutch Design Week programma.

    Holland Design & Gifts geeft je tips voor het Dutch Design Week programma.

    DDW 2019 programma

    Tijdens de Dutch Design Week 2019 is er weer enorm veel te beleven; van experimentele prototypes tot installaties en van lezingen tot workshops. Zowel jonge ontwerpers als gevestigde namen tonen hun werk hier en inspireren zo de designliefhebber. Maar hoe kan je hier dan allemaal uit kiezen en hoe weet je dan waar en wanneer je op ‘le moment suprême’ moet zijn? Hier zijn twee handige tips.

    Maak een account aan

    Door een account aan te maken op de DDW site kan je van alle 379 evenementen selecteren welke evenementen jij interessant vindt om te bezoeken. Door ze een hartje te geven voeg je ze toe aan favorieten. Zo kun je altijd nog gaten opvullen door snel te kijken wat je eerder hebt geselecteerd.

    DDW 2019 routes

    Kom je er nou niet uit door alle interessante opties die je voorgeschoteld krijt? Geen zorgen, keuzestress is tegenwoordig heel normaal. Daarom geeft DDW 2019 ons de optie om uitgestippelde routes te volgen in het thema dat jij interessant vindt. Deze acht verschillende routes duren vijf tot zeven uur en kunnen in Google Maps worden gedownload om zo ook het vervoer tussen de exposities te bekijken.

    Wat heerlijk handig allemaal, Holland Design & Gifts gaat gauw kijken wat er bezocht gaat worden, wat ga jij allemaal bezoeken deze week in Eindhoven? Kun je niet wachten op mooi Hollands Design? Neem dan een kijkje in onze webshop.

    [product ids=”1670,1646,1795,1819″]