Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Denk aan Sinterklaascadeaus voor je familie in het buitenland!

    Holland Design & Gifts heeft goede tips voor Sinterklaascadeautjes voor familie in het buitenland!

    Sinterklaas komt weer gauw met zijn boot vanuit het zuiden en zijn gulle buien en naar Nederland om ons te verblijden. Wat hebben we het toch ook getroffen met zo’n vrijgevige goedheiligman die ieder van ons bijhoudt in zijn grote boek en het perfecte cadeautje voor ons kan vinden. Maar heb je weleens gedacht hoe het voor je familie of vrienden van je zou zijn in het buitenland? Zij zullen deze prachtige traditie missen. Maar als je op tijd bent, versturen wij jouw Sinterklaascadeautjes naar familie in het buitenland! 

    Holland Design & Gifts heeft goede tips voor Sinterklaascadeautjes voor familie in het buitenland!

    Holland Design & Gifts heeft goede tips voor Sinterklaascadeautjes voor familie in het buitenland!

    Sinterklaascadeautjes voor familie in het buitenland

    Kruip daarom voor deze ene keer in de huid van onze goedheiligman. Bedenk wat jouw familie of vrienden als oer-Hollands cadeau graag zouden willen hebben. En waar kan dat nou beter dan bij Holland Design & Gifts, wij hebben een uitgebreid aanbod met originele cadeaus van Dutch designers die je niet je niet vaak tegenkomt.

    Hollandser en compacter krijg je het niet

    Met deze eierwekker kan je gerust weglopen als je eieren kookt. Want het PiepEi zal oer-Hollandse liedjes voor je zingen als je eieren voor jou de juiste hardheid hebben. Bij een zachtgekookt eitje zal de wekker “In Holland staat een huis” zingen, “Twee emmertjes water halen” voor een medium gekookt eitje en als je een hardgekookt eitje lust dan wacht je totdat de eierwekker Het Wilhelmus laat horen. Een eitje koken wordt daarom vanaf nu appeltje eitje en heel gezellig!

    Gaan we voorlopen op de zaken? Ja.

    Holland Design & Gifts wil natuurlijk dat jij hard gaat nadenken over de beste cadeaus maar geeft je een stapje in de goede richting want heeft een vernuftig cadeautje. In het buitenland mogen ze dan wel niet de pieten door hun schoorsteen krijgen, wel vieren zij gewoon de Kerst! Met deze Delfts Blauwe kerstballen in hun boom kan jouw familie nog altijd aan het mooie Nederland blijven denken!

    [product ids=”1478,1881″2265″]

    Denk jij ook aan je dierbaren in het buitenland en laat je ze net zo meegenieten met dit mooie feest als wij doen? Kijk dan hier om  een volledig verlanglijstje te maken van de rest van de producten van Holland Design & Gifts.