Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  De kleurvolle wereld van Keukenhof 2020

  Keukenhof 2020 in bloei

  ‘A World of Colours’ is het nieuwe thema van Keukenhof 2020. Op 3 oktober 2019 waren de eerste bloembollen geplant en met de 7 miljoen bollen die volgde zal op 21 maart de Keukenhof in bloei staan. Met het nieuwe thema wordt de diversiteit in culturen en religies in het zonnetje gezet. Deze beroemde attractie van ons eigen Nederland is maar acht weken per jaar te bezoeken dus koop snel je tickets via de website.

  Keukenhof 2020 in bloei

  Keukenhof 2020 in bloei

  Keukenhof 2020

  Vorig jaar vierde de Keukenhof zijn 70-jarige bestaan met meer dan 1,5 miljoen bezoekers. Dat te vergelijken met de opening zeventig jaar geleden toen er maar 236.000 bezoekers waren, toen werd het gezien als een groot succes! Tegenwoordig is het begrip Keukenhof wereldberoemd. De vraag is nu hoeveel bezoekers er dit jaar op de fleurrijke attractie afkomen. Keukenhof 2020 is niet alleen interessant voor toeristen maar ook voor elke Nederlander die houdt van ontspanning en een beetje geschiedenis over de Nederlandse cultuur. Zo is het mogelijk om een rondleiding te krijgen door het park met een gids. Lekker relaxen in de fluisterboot of pak jij wel de ouderwetse benenwagen? Daarnaast is het een perfect familie uitje door de speeltuinen en speurtochten voor (klein)kinderen.

  Speciale evenementen

  Vanaf 21 maart tot en met 10 mei worden in het park verschillende shows en evenementen georganiseerd. Mijn favorieten zal ik even toelichten en misschien zijn deze ook wel wat voor jou! Op 16 april is het Keukenhof Concert met als thema Evergreens: prachtige herkenbare nummers als The Sound of Silence, Hallelujah en Bohemian Rhapsody. Echte gouwe ouwe’s van vroeger!  Het tweede weekend van Keukenhof 2002 is het Oud-Hollands weekend met typische oudhollandse muziek en klederdracht uit de 19e eeuw. Dan als laatste de bloembollenmarkt van 17 tot en met 19 april. Bloembollenkwekers vertellen hun verhaal en je kunt er zelfs een paar kopen om thuis te planten!

  Onze eigen Holland Dutch Designers kunnen zich ook erg vinden in het thema van dit jaar. Kijk maar eens naar de prachtige werken op de webshop van Holland Design & Gifts.