Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  De letterlijke hoogtepunten van Amsterdam

  Als je op zoek bent naar hoogtepunten van Amsterdam kom je al gauw op de standaard attracties als het Anne Frank huis, De Wallen, het Rijksmuseum en een rondvaart. Maar als je dit nou allemaal al hebt gezien en iets anders wil vinden, zal je toch echt een beter overzicht nodig hebben. Holland Design & Gifts gooit je de lucht in en geeft in deze blog de beste tips om Amsterdam te overzien.

  Holland Design & Gifts geeft je de (letterlijke) hoogtepunten van Amsterdam!

  Holland Design & Gifts geeft je de (letterlijke) hoogtepunten van Amsterdam!

  Hoogtepunten van Amsterdam

  Plekken met prachtig uitzicht vanuit een vogelperspectief over de iconische kanalen, de historische gebouwen en het polderlandschap. Zodat je niet alleen kan genieten van het uitzicht, maar ook een goed onderbouwde keuze kan maken wat je gaat bezoeken.

  De A’DAM Lookout

  Wat voorheen bekend stond als de Shell-toren is nu de A’DAM toren. Die staat niet alleen voor Amsterdam maar ook voor ‘Amsterdam Dance and Music. Deze multifunctionele toren met 22 verdiepingen ligt aan het IJ en is nu de thuisbasis van kantoren, restaurants, een uitkijkpunt en een hotel. Maar op de 19e verdieping vind je de parel. Er is een ronddraaiend restaurant en je kan op de A’DAM Lookout van een ongeëvenaard panoramisch uitzicht genieten over Amsterdam. Voor de echte dare-devils onder ons is er een gigantische schommel op het dak, die net over de rand heen en weer wiegt.

  Westerkerk

  Met 85 meter is de Westerkerk de hoogste kerktoren van Amsterdam, ook wel bekend in de Amsterdamse volksmond als de ‘ouwe Wester’. Het beklimmen van deze toren loont je door een prachtig uitzicht over de oude stad en de Jordaan. Mocht je deze monumentale toren niet kunnen vinden? Dan is die vrij opvallend te vinden door een rood- turquoise kroon als piek met gouden details.

  W Lounge

  Voor een uitzicht met stijlvolle service in het ultramoderne W Amterdam hotel moet je naar de W Lounge gaan. Hier kan je een baantje trekken in het outdoor zwembad onder het genot van een cocktail. Hier heb je prachtig uitzicht over het Paleis op de Dam en de binnenstad.

  Vanaf welke hoogtepunten van Amsterdam ga jij eens even goed het overzicht bewaren? Goed overzicht hebben over Amsterdamse producten door Nederlandse Designers? Kijk dan op onze webshop voor de meest unieke producten!

  [product ids=”2188,1619,271″]