Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Design films en series op Netflix

  Design films en Series

  Meer dan 2 miljoen Nederlanders hebben gisteren Koningsdag gevierd met de koninklijke familie op televisie! Oranje kleding, digitale markten en familieborrels via Skype maakte het koningsdaggevoel toch nog een beetje waar. Maar vandaag is de werkweek weer begonnen en gaan we aan de slag. Aangezien de maatregelen van de overheid zijn verlengd heeft Holland Design & Gifts wat kijktips voor alle design lovers uitgezocht. Echte design films en series  om te kijken na een lange dag werk of in het weekend! Wat velen namelijk niet weten is dat Netflix een ware bron is van inspiratie voor designers.

  Design film en Series

  Design serie: Abstract The Art of Design

  Netflix

  De verveling kan soms opspelen als je de hele dag thuis zit. Naast online shoppen, bordspelletjes spelen en Krabbé zoekt Chagall op televisie kijken blijft er niet veel over. Gelukkig leven we op het moment in een moderne tijd en is er Netflix op tv! Voor wie niet weet wat Netflix is. Netflix is een Amerikaans on demand filmverhuurder waarbij je films en series kunt kijken. Nooit meer een boete krijgen voor een film te laat inleveren bij de videotheek was de gedachte van Reed Hastings. Sinds 2013 is het mogelijk om Netflix te kijken in Nederland via een abonnement voor maar liefst €7,99. Als je wil kijken of Netflix iets voor je is kan je altijd gebruik maken van het gratis proefabonnement voor een maand want je daarna kosteloos kan opzeggen.

  Design films en series

  Voor alle design lovers hebben we een top 5 design films gemaakt op Netflix.

  1. Abstract: The Art of Design

  Een intellectuele en inspirerende serie over hoe werelds meest vernieuwde designers denken over verschillende vakgebieden. Hoe design elk aspect van ons leven beïnvloedt. Er zijn nu 16 afleveringen over twee seizoenen met elk een ander verhaal.

  2. The Creative Brain

  Een documentaire over neurowetenschapper David Eagleman die zich verdiept in het creatieve proces. Hoe onderzoekt brein brekende en riskante manieren om creativiteit op te wekken.

  3. Interior Design Masters

  Een competitieve reality-tv serie waarbij interieurontwerpers diverse ruimtes omtoveren en strijden voor een topcontract bij een chic hotel.

  4. Print The Legend

  Een Netflix Original documentaire die gaat over de nieuwste golf in de evolutie van technologie, 3D-printing.

  5. Amazing Interiors

  Deze Netflix Original is een serie over excentrieke huizen vol met verassingen! Van achtbaan in de achtertuin tot een binnenaquarium.

  Met deze producten van Holland Design & Gifts in onze webshop kan je ook jouw woonkamer opfrissen.

  [product ids=”2395,2398,1975,2697″]