Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Digitale Nationale Museumweek

  Virtuele wandeltocht door het RIjksmuseum tijdens de Digitale Nationale Museumweek

  De Nationale Museumweek zou volgende week maandag van start gaan. Meer dan 400 musea zouden meedoen aan het evenement waaronder meer dan 20 in Amsterdam. Het is helaas niet mogelijk om de musea te bezoeken volgende week maar toch zal de Nationale Museumweek plaatsvinden. Ik zie je al denken, het is nu toch onverantwoord om mensen binnen te laten in een musea? Dat is zeker onverantwoord maar gelukkig is de Museumvereniging van onze musea erg innovatief. Van 20 tot en met 26 april zal de Digitale Nationale Museumweek plaatsvinden!

  Virtuele wandeltocht door het RIjksmuseum tijdens de Digitale Nationale Museumweek

  Virtuele wandeltocht door het Rijksmuseum tijdens de Digitale Nationale Museumweek

  Digitale Nationale Museumweek

  Door het Coronavirus leeft elke Nederlander en de rest van de wereld in beperkte vrijheid. De straten zijn leeg en alle musea zijn maar al te stil. Daarom juist wilt de Digitale Nationale Museumweek iedereen troost bieden met museale collecties. Het thema wordt dan ook toegewijd aan het vieren van 75 jaar culturele vrijheid. Ontdek samen ons echte goud. Er wordt een digitale expositie op de Dam in Amsterdam gemaakt met meer dan 400 pronkstukken. Dan heb ik nog meer goed nieuws voor de Dutch Designers onder ons want het is mogelijk om je eigen kunstwerk te delen op deze expositie. Daarnaast kan je ook op online ontdekkingstocht en thuis vanaf de bank een museum ontdekken. Een heel museum voor jezelf wanneer je wandelt door het Rijksmuseum. Hoe vaak komt dat nou voor?

  #OnsEchteGoudTV

  Jullie hebben vast wel gemerkt dat vele bedrijven toch in contact willen blijven met hun klanten. Zo organiseren zij online workshops en Webinars.  Verhalen over hun eigen branche en hoe zij met het Coronavirus omgaan. Zo gaat de Digitale Nationale Museumweek ook elke dag live met #OnsEchteGoudTV. Er wordt stil gestaan bij het Gouden Pronkstuk en we kunnen luisteren naar persoonlijke verhalen, Tikkit Talks en interviews.

  Programma

  Het programma volgende week zal elke dag anders zijn met nieuwe collecties, digitale extra’s en workshops. Via de website van de Nationale Museumweek kan je alle informatie vinden en nog meer nieuws.

  • Maandag 20 april: Begin digitale Nationale Museumweek 2020. Onthulling digitale Gouden Pronkstuk en eerbetoon aan 75 culturele vrijheid. Online aanbod van musea en eerste uitzending #OnsEchteGoudTV.
  • Dinsdag 21 april: Tweede uitzending #OnsEchteGoudTV en online aanbod van musea.
  • Woensdag 22 april: Derde uitzending #OnsEchteGoudTV en online aanbod van musea.
  • Donderdag 23 april: Vierde uitzending #OnsEchteGoudTV en online aanbod van musea.
  • Vrijdag 24 april: Vijfde uitzending #OnsEchteGoudTV en online aanbod van musea.
  • Zaterdag 25 april: Zesde uitzending #OnsEchteGoudTV en online aanbod van musea.
  • Zondag 26 april: Zevende uitzending #OnsEchteGoudTV en online aanbod van musea. Tevens afsluiting van de digitale Nationale Museumweek 2020

  Om in de stemming te komen van de Digitale Nationale Museumweek en om het tastbaar te maken zijn er genoeg items verkrijgbaar in de webshop van Holland Design & Gifts.

  [product ids=”2619,2419,1847,1624″]