Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Musea in Nederland: keramiek museum Leeuwarden. Fotografie: Holland.com ©

  De dagen vliegen voorbij en de maand mei komt eraan. Wil jij er deze week nog even een dagje tussen uit, maar weet je niet naar welk musea? Tot en met 6 mei is er een bijzondere tentoonstelling te zien in het vernieuwde Keramiekmuseum Princessehof. De kunst die hier te zien is, zal je ongetwijfeld verbazen! En wat daar dan allemaal te beleven is… Dat lees je in deze blog van Holland Design & Gifts.

  Musea in Nederland: keramiek museum Leeuwarden. Fotografie: Holland.com ©

  Musea in Nederland: keramiek museum Leeuwarden. Fotografie: Holland.com ©

  Voor veel Nederlanders is Leeuwarden een eindje rijden, maar het zal zeker de moeite waard zijn. De werken die je hier ziet, zijn nog niet eerder in andere musea in Nederland te zien geweest! Echt ‘once in a life time’ dus! Van een vijf meter grote inktvis in een inktplas tot een betoverend bad dat de zaal helemaal laat oplichten. De tentoonstelling ‘In Motion’ maakt het allemaal waar. En waarom heet het dan ‘In motion’? Alle kunst die hier te zien is, is in beweging. In welke vorm dan ook. Een indrukwekkende beleving voor jong en oud!

  Cadeautjes vol kunst

  Kunst en keramiek ontmoeten elkaar tijdens de tentoonstelling in Leeuwarden. Maar kunst en keramiek zijn ook terug te zien in deze My Superhero Vaas van Jasmin Djerzic. Vrolijk, speels en natuurlijk is dit prachtige stuk Dutch Design te bestellen bij onze webshop. Of geef iemand de Fair Trade Original Origami vaas cadeau, die geïnspireerd is op de origami vouwtechniek.
  Dutch Design is een echte toevoeging voor het interieur. Ben jij al bekend met CRE8? Deze CRE8 ‘Ilse hanglampen’ geven jouw interieur een dynamische en vrolijke touch.
  Houd jij meer van natuurlijk kaarslicht? Dan is de Blaker kandelaar van Roderick Vos iets voor jou!

  Waar je uiteindelijk ook voor kiest, ieder stukje Dutch Design is uniek! En met ieder stukje Dutch Design maak jij jezelf of iemand anders blij. Hiervoor hoef je dus niet eens per se naar musea te gaan!
  [product ids=”1484,1182,1585,1745″]

  Musea must haves!

  Ben jij er al klaar voor de indrukwekkende kunst van ‘In Motion’? Niet zonder een stijlvol accessoire. Met een vrolijke By Hendrik sjaal of de prachtige Rotterdamse sjaal van Barentsz Urban Fabric maak jij een onvergetelijke entree bij de tentoonstelling!
  Tijdens zo’n dagje weg wil je natuurlijk zoveel mogelijk herinneringen maken. En onthouden! Notitieboekjes zijn hiervoor een handig én leuk hulpmiddel. Zo heeft Royal Delft een erg trendy notitieboekje, waar je alles mooi op kunt schrijven. Voor de échte kunstliefhebbers heeft Holland Design & Gifts ook een Van Gogh notitieboekje. Altijd een stukje kunst op zak!
  [product ids=”1661,1536,1433,1486,1582″]