Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  International Contemporary Furniture Fair (ICFF) 2020

  International Contemporary Furniture Fair

  Vorig jaar was Nederland nog tot beste design land uitgeroepen tijdens de International Contemporary Furniture Fair in New York. Met Ventura New York – the Dutch edition zette Nederland zich op de kaart. Verschillende Dutch Designers konden zichzelf en hun producten presenteren. Dit jaar zou het evenement weer plaatsvinden bij het Javits Center op 17 tot en met 20 mei. Echter door het Coronavirus zal de ICFF uitgesteld worden tot 2021.

  International Contemporary Furniture Fair

  International Contemporary Furniture Fair

  De International Contemporary Furniture Fair

  De International Contemporary Furniture Fair is waar ontwerpers, retailers, ontwikkelaars en architecten samenkomen. Designers en andere exposanten van 36 verschillende landen komen elk jaar naar de International Contemporary Furniture Fair voor twee redenen. Inspiratie op doen en een competitieve drang aan wakkeren om vooruitstrevend te zijn in nieuwe ontwerpen. Zo worden nieuwe trends uitgelicht en wordt er in kaart gebracht wat de toekomst biedt. voor hedendaagse residentiële en commerciële interieurs. Op de beurs is het ook mogelijk om te leren van iconische namen in de industrie via ICFF Talks. Zo was Dutch Designer Marcel Wanders een spreker van vorig jaar. Voor meer informatie over het komend evenement in 2021 kan je altijd terecht op de website van ICFF. Een ding is zeker, het is een evenement om niet te missen als je streeft voor innovativiteit.

  ICFF Awards

  Nederland kreeg vorig jaar een overkoepelende prijs. De prijs is een combinatie van de categorieën  interieurarchitectuur, functionaliteit, duurzaamheid, esthetica, stijl en innovatie. De nadruk van Dutch Design legde toen de nadruk weer op een nuchtere visie en innovatie. Dutch Designers Nienke Hoogvliet, Lilian van Daal en Rick Tegelaar stalen toen de show.

  Bij Holland Design & Gifts zijn wij ook trots op de Dutch Designers die onze webshop vertegenwoordigen. Wie weet zie je wel een van hun op de ICFF in 2020. Ben jij de volgende Dutch Designer die zich wel gelden op Holland Design & Gifts? Stuur dan een mail naar inkoop@hollanddesignandgifts.nl.

  Image by The Displayer

  [product ids=”1575,1574,1571,563″]