Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    #designsale: allemaal Dutch design extra laag geprijsd!

    designsale 2019 bij Holland Design & Gifts

    Allereerst namens het hele team van Holland Design & Gifts, willen wij jou een spetterend, uitdagend en een heel gezond 2019 toewensen!  En lezers opgelet, het is nu DE tijd voor MEGA designsale! #timetoshop!

    designsale 2019 bij Holland Design & Gifts

    designsale 2019 bij Holland Design & Gifts

    Begin januari is het overal altijd een gekkenhuis: veel artikelen gaan weg voor een stuntprijs. Ook Holland Design & Gifts heeft weer een flink aantal artikelen in de sale… een Mega designsale. Benieuwd?

    Dutch design in de sale!

    Speel met je interieur! Het vijfhoekige tafelblad en de beschikbare kleuren van Basket bijzettafel Cascando fleuren de kamer op. De staanders van deze bijzettafel bestaan uit stalen draden die uitmonden in een voet met eveneens vijfhoekige contour. De tafels zijn uitgevoerd met een zeer matte poedercoating in zwart of rood. Het geeft de tafel een vriendelijke uitstraling en duurzaam karakter. Tip: vorm ook eens een grotere salontafel door meerdere (gekleurde) Basket bijzettafels speels tegen elkaar aan te plaatsen. Deze fantastische design bijzettafel is afgeprijsd in de Dutch designsale van €295,00 voor €175,00.

    Horloge van Piet Hein Eek in designsale!

    Je kan nooit genoeg horloges hebben: voor iedere outfit heb je weer geweldige bijpassende horloges. Heel gedurfd vind je bij Holland Design & Gifts tijdens designsale een type van de LEFF horloges designed by Piet Hein Eek in de designsale. Dames opgelet: 14 februari is het Valentijnsdag, misschien een leuke tip? Nu van €179,00 euro naar €149,00 euro!

    Koop jouw Valentijnscadeau met korting!

    Heb jij goede voornemens voor het nieuwe jaar? Meer sporten? Afvallen? Extra lief zijn voor elkaar? Dan is dit Dutch Design item iets voor jou! Kijk deze geweldige blakers ’tallow’ van kaarsvet gemaakt door Dutch Designers Ontwerpduo. De Tallow is zo uit een sprookje gewandeld. Een moderne remake van de klassieke blaker, die je vroeger gebruikte om thuis de weg in het donker te vinden. Kaars en kandelaar zijn in één keer gegoten uit gekleurd kaarsvet, met als resultaat een mooie matte Tallow. Te bestellen in acht kleuren. Solitair mooi, verrassend als combinatie. Nu van €14,95 voor maar €9,95. Leuk prijsje voor een Valentijnscadeautje, toch?

    Make someone’s day!

    Met de sierkussens uit de collectie Make my day van het merk Popsicle op je bank, stoel of bed maak je de ruimte direct een stuk warmer en gezelliger. Designer Ingrid van der Veen maakte de sierkussens in 2 verschillende dessins; Messy Dots en Stripes en ieder dessin in 4 kleurstellingen; Koraal, Lichtgrijs en Zwart gecombineerd met wit. Onderling zijn deze 8 kussens uitstekend te combineren. Maak jij iemands dag helemaal goed? De kussens van de serie Make my day vind je ook in de designsale. Wees er snel bij, want op=op. Van €39,95 voor €19,95 en dat inclusief veren vulling.

    [product ids=”554,237,366,1334″]