Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Het grootste designerevenement van Noord-Europa komt er weer aan met 2600 designers, op 120 verschillende locaties, waar meer dan 350.000 bezoekers op af komen; Dutch Design Week 2019. Wie denkt dat dit alleen om fashion, woon design of kunst draait is abuis. Er zullen namelijk unieke tentoonstellingen, lezingen, netwerk events, debatten en festiviteiten plaatsvinden met alle denkbare disciplines en aspecten van design. Holland Design & Gifts staat nu al te popelen, lees snel verder voor wat er te doen is!

    Holland Design & Gifts kijkt nu al uit naar Dutch Design Week 2019!

    Holland Design & Gifts kijkt nu al uit naar Dutch Design Week 2019!

    Wat is er te doen bij de Dutch Design Week 2019

    Het zal plaatsvinden van 19 tot 27 oktober en dit jaar zal de Dutch Design Week 2019 binnen de evenementen met design de nadruk leggen op experiment, vernieuwing en cross-overs. Met extra aandacht naar het werk en de ontwikkeling van jong talent; ‘DDW concentreert zich op het ontwerp van de toekomst en de toekomst van het ontwerp’. Denk daar maar eens over na.

    Beentjes van de vloer

    Dit jaar zal er ook de mogelijkheid zijn om de het genot van het oog van overdag ’s avonds in de benen om te zetten met Dutch Design Week Music Festival. Er zullen bijzondere shows en te gekke feesten op verschillende plekken in Eindhoven plaatsvinden met genres van hiphop tot indie, rootsy en alles wat je er ertussen kan bedenken.

    If not now, then when?

    Het thema van de Dutch Design Week 2019 zal zijn: ‘If not now, then when?’. Hierbij kijken ze naar het probleemoplossende vermogen van de ontwerpers. Zij hebben aangetoond over de inventiviteit en lenigheid van denken te beschikken die leiden tot relevante innovaties waar onze snel veranderende wereld om vraagt. Kijk op de site voor het volledige programma van de Dutch Design Week 2019 om nu alvast een programma te maken van wat jij gaat doen.

    Sta jij ook al net zo hard als wij te kwispelen om dit fantastische evenement te bezoeken? Wij van Holland Design & Gifts gaan weer op zoek naar nieuws, nieuwtjes en gezelligheid. En dan vind je onder andere dit terug in onze webshop.

    [product ids=”1837,2122,1755,1609″]