Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Fietsroutes voor de herfst: ontdek ze hier!

    Fiets de mooiste fietsroutes voor de herfst met de tips van Holland Design & Gifts!

    Het is alweer meer dan een week geleden dat we stilstonden bij de laatste zomerdag en plaats maakten voor de eerste herfstdag van het jaar. En wat is er nou lekkerder om dan te fietsen door de bossen. Geniet van de vallende blaadjes, de prachtige kleuren, de geuren, de fluitende vogels, maar vooral; de rust. Holland Design & Gifts is op onderzoek uitgegaan en heeft speciaal voor jou hieronder de mooiste fietsroutes voor deze herfst geselecteerd.

    Fiets de mooiste fietsroutes voor de herfst met de tips van Holland Design & Gifts!

    Fiets de mooiste fietsroutes voor de herfst met de tips van Holland Design & Gifts!

    Voorbereidingen

    We weten dat je staat te popelen om de allermooiste fietsroutes te gaan ontdekken, maar voordat je dat doet wil Holland Design & Gifts je nog een paar tips meegeven.

    • Trek veel laagjes aan zoals een dun regenjack dat je weer uit kan doen of extra sokken mochten ze nat worden.
    • Check jezelf en anderen nog goed op teken na de fietstocht. In september en oktober worden namelijk 60 procent van de tekenbeten opgelopen.
    • Zorg ervoor dat je niet verdwaalt, daarom zijn handige smartphone houders aan je stuur een echte aanrader.
    Fietsroutes
    Baronie Cranendonck-route

    In Noord-Brabant kan je een prachtige route maken door Leenderstrijp. Deze route is 32 kilometer en daarmee ben je zo’n 2 uur en 30 minuten aan het fietsen. Deze Brabantse route biedt een drassige laagte dat begrensd wordt door dekzandruggen. Kijk voor de route op deze  site.

    Rondje Gaasterland

    In de provincie Friesland kan je heerlijk uitwaaien bij het Gaasterland. Je begint bij Balk en fietst langs het oude vestigingsstadje Sloten. Ook kom je langs het IJsselmeer en slinger je over de paadjes van het Gaasterland. Deze route is 42 kilometer en ben je ongeveer 3 uur mee bezig. Voor de exacte route klik dan hier.

    Geul en Gulproute

    In het verre zuiden van het land kan je een echte heuvelachtige fietsroute maken. Deze route is 48 kilometer en duurt circa 3 uur en 30 minuten. Behalve de heuvels en de prachtige natuur, fiets je hier ook langs de sierlijke kastelen en watermolens. Voor de exacte route kan je klikken op deze link.

    Waar ga jij fietsen op de mooie herfstdagen die gaan komen? Holland Design en Gifts heeft erg leuke producten voor bij het heerlijk uitwaaien op de fiets!

    [product ids=”1691,1380,2186,2185″]