Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Het Holland festival: de beste podiumkunst is te zien in Amsterdam!

  Holland festival, accessoires Holland Design & Gifts. Fotografie: M.C. Escher ©

  Met de city trip tips van Holland Design & Gifts word je iedere keer weer opnieuw verrast door inspirerende Nederlandse steden en evenementen. Heb jij de komende weken nog wat gaatjes vrij in je agenda? Lees dan snel verder, want het Holland Festival haalt de beste podiumkunst naar Amsterdam dit weekend!

  Holland festival, accessoires Holland Design & Gifts. Fotografie: M.C. Escher ©

  Holland festival, accessoires Holland Design & Gifts. Fotografie: M.C. Escher ©

  Op onverwachte locaties in Amsterdam worden plekken omgetoverd tot magische, culturele podia. Op 7 juni zal de kick-off van dit fantastische evenement zijn: het Holland Festival. Dit grootste en langstlopende multidisciplinaire kunst festival van Nederland wil je natuurlijk niet missen!
  Net als ieder jaar zal ook dit jaar het programma net zo divers en veelzijdig zijn. Op de meest gevierde muzieklocaties in Amsterdam worden indrukwekkende concerten gegeven. Daarnaast zijn er genoeg gratis openluchtevenementen in de straten, musea en parken. Er valt dus van alles te beleven tijdens deze dagen! Vergeet dan ook zeker niet om even langs te gaan bij het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum, want hier geniet je gratis van bijzondere optredens. Klik voor meer informatie over het Holland Festival hier en laat je tijdens een dagje weg inspireren door dit creatieve festival.

  Helemaal festival ready!

  Tijdens een dagje weg wil je er natuurlijk wel goed bij lopen. Daarvoor heeft Holland Design & Gifts het mooiste Dutch Design in haar assortiment. Zo is deze 100% zijden sjaal gedecoreerd met Square Limit, een kunstwerk van de wereld beroemde grafisch ontwerper M.C. Escher. Met deze unieke figuren ben jij helemaal klaar voor het Holland Festival!
  Ook accessoires, zoals brillenkokers, vind je bij Holland Design & Gifts. En dat zijn zeker geen alledaagse items… De van Gogh brillenkoker en de brillenkoker van Piet Mondriaan zijn echte eye-catchers!
  [product ids=”1733,1647,1829″]

  Accessoires voor hem én voor haar

  Accessoires mogen niet ontbreken tijdens een bezoekje aan Amsterdam. Wat dacht je van een paar prachtige sieraden, om te dragen tijdens dit soort speciale gelegenheden? Clic by Suzanne heeft bijzondere sieraden en voor iedere gelegenheid heeft designer Suzanne Schaars wel iets moois. De sieraden hebben een hoog en prettig draagcomfort én een onzichtbare sluiting. Wat wil een vrouw nog meer?
  Maar ook voor de mannen is er genoeg Dutch Design om je outfit net iets specialer te maken. De manchetknopen van Royal Delft bijvoorbeeld. Een opvallend én typisch Dutch design!
  [product ids=”1700,904,1418″]

  Genoeg keuze dus! Met Dutch Design maak jij van het Holland Festival een onvergetelijke dag. Wil jij meer weten over festivals? Lees dan ook onze blog over het Oerol festival op Terschelling!