Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Gezond de zomer in samen met HDG

  Gezond de zomer in

  De zomervakantie komt er weer aan en het is tijd om te genieten van het lekkere zonnetje in Nederland. Ondanks de corona crisis gaan er wel vluchten naar het buitenland toe. Je kiest er dan wel voor om een mondkapje te dragen van stijgen tot landen. Daarom kiezen veel Nederlanders voor een vakantie in eigen land. Daardoor is de kans ook groter dat je een bekende, vriend of familie tegen komt op het strand. Daarom hebben we wat tips uitgezocht voor de perfecte voorbereiding voor jouw summer body en om lekker gezond te blijven deze zomer.

  Gezond genieten deze zomer

  Gezond eten en drinken

  Iedereen kent het wel, het is 1 januari en op het lijstje van goede voornemens wil je vaker gezond eten zodat je er fit uitziet in de zomer. Vaker is dit makkelijker gezegd dan gedaan en is het de laatste maanden aanpoten om nog een beetje fit te worden. Daarom hebben we wat tips uitgezocht zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. De sportscholen gaan weer open maar hardlopen en fietsen zijn goede manieren om snel wat kilo’s kwijt te raken. Zo is veel bewegen daarom tip nummer 1. Zorg daarnaast voor een standaard ritme en eet drie keer per dag. Ontbijt, lunch en diner maar eet niet zoveel snacks tussendoor. Tip nummer 3 is om te eten met mate op die BBQ van je vrienden of familie. Stop met eten als je vol zit en neem niet te grote porties. Eet met liefde en geniet ook van je eten is daarom ook tip nummer 4.

  Gezonde keuzes

  Aangezien het natuurlijk wel vakantie is mag je jezelf natuurlijk wel verwennen. Echter kan dit ook met het maken van gezonde keuzes. Zo is een waterijsje in plaats van schepijs al een goed begin! Als je een borrelplank wil maken met snacks kijk dan is online op de allerhande naar gezonde snacks. Een ruim assortiment om jezelf en je gasten te verassen. Daarnaast is het ook mogelijk om wat gezonder te eten in restaurants. Ga dan ook voor een lekker stukje vis of een mager stuk vlees. Een lekker glaasje wijn bij het eten is natuurlijk hartstikke normaal maar drink dan met mate. Ten slotte ga je morgen al naar het strand met een lekker flesje wijn in een wijnkoeler van Kywie gemaakt door Dutch designer Saskia Nooij. Je kan natuurlijk niet alles krijgen maar deze design wijnkoelers hebben we altijd op voorraad bij Holland Design & Gifts.