Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Het wordt weer herfst | tijd voor warm romantisch kaarslicht

  kaarslicht

  In deze tijd van herfst is het van belang om weer wat sfeer te creëren in huis. Er zijn vele manieren om dit te bewerkstelligen, maar een van meest effectiefste manieren blijft natuurlijk het romantische kaarslicht. In deze blog de meest toffe Dutch design kaarslicht ontwerpen om de kerstdagen warm tegemoet te gaan!

  Grachtenpanden waxinelichthouders 

  Drie fraaie grachtenpanden als sfeervolle waxinelichthouders. Gemaakt van goudgekleurd metaal met opengewerkte ramen waardoor de waxinelichtjes hun warme kaarslicht verspreiden. Een ontwerp van Studio PP, de eigen designstudio van Pols Potten. Door de gele filters achter de ramen, stralen deze grachtenpanden een goudkleuring licht uit. Inclusief 3 waxinelichtjes – klaar voor gebruik. Waar wacht je op? 

  De innovatieve waxine lichtlamp 

  Vlamp van New Duivendrecht is een eenvoudig en toch spectaculair spotlight, dat optimaal gebruik maakt van warm, licht flikkerend kaarslicht. Dit bijzondere lampje – een ontwerp van Jacob de Baan – is voorzien van een high-end reflector die het licht van een waxinelichtje door weerspiegeling versterkt en zo verrassend veel decoratief licht werpt op muur of plafond. Je kunt zelfs een schilderij verlichten met de innovatieve Vlamp.

  De wijnfles Kandelaar 

  De DineLight is een stoere maar heel sfeervolle kandelaar, die dubbelzijdig te gebruiken is. Voor zowel waxinelichtjes als sierlijk lange kaarsen. Hij past om de hals van een water of wijnfles. Als de fles vol is, staat het nog net iets leuker en steviger, vinden wij. Maar hij kan ook gewoon op de tafel of de rand van de open haard worden gelegd als cirkel van sfeerlichtjes. Een kandelaar, die past bij ieder feestje. Jouw feestje of als cadeau voor een verjaardag, jubileum, Kerstmis, Sinterklaas of Valentijnsdag!

  De dubbelzijdige kaarsenhouder

  ‘Silly’ is een slimme en speelse kaarsenhouder. Vanwege het ontwerp met twee kanten, kan de ‘Silly’ worden gebruikt om er een gewone kaars of een waxinelichtje in te zetten. Draai gewoon de kaarshouder om en maak hem geschikt voor een ander type kaars. ‘Silly’ is gemaakt van siliconen kunststof. In de uitsparing passen kaarsen van 20 en 23 mm doorsnede. Koop je de ‘Silly’ dan koop je er meteen 2 van dezelfde kleur.


  Ben jij nou ook helemaal warm geworden van al deze kaarslichtjes? Kijk dan eens naar Gouda bij Kaarslicht. Zo’n 65 jaar geleden begon deze langdurige traditie, namelijk bij de ingebruikstelling van de feestverlichting in de grote kerstboom op de markt en in de ruime omgeving ervan. Inmiddels is deze traditie uitgegroeid tot een binnenstad evenement met theater, zang, kunst, cultuur en duizenden Gouda kazen. Dit jaar is helaas anders wegens het virus dat zich onder ons verspreid, daarom wordt er hard gewerkt aan een corona-proof editie samen met de Theaterbakkerheij om de corona-proof versie van de 65e editie van Gouda bij Kaarslicht een succes te laten worden!