Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Mooie mokken voor koude dagen

  Het is moeilijk te geloven met het mooie weer van afgelopen tijd, maar het is al bijna een maand herfst! Hij begint dit jaar een stuk zonniger dan meeste jaren en dat komt de kleuren in de natuur ten goede. Wij geven je een kijkje in onze keuken met mooie mokken voor koude dagen.

  Gouden herfst - Mary Marion A.W.-PhotoArt

  Gouden herfst – Mary Marion A.W.-PhotoArt

  Goudgele bladeren, kleurrijke aanblikken, regen en warme dranken? Alles wat we normaal met de herfst associëren gaat tot nu toe niet op. Maar dat we ons er vast op voor moeten bereiden is vast en zeker.

  Mooie mokken voor koude dagen

  Voor veel mensen is de herfst absoluut niet het lievelingsseizoen. Het is donker als je wakker wordt, het is donker als je van je werkt komt en het regent vaker. Toch zitten er ook wel positieve kanten aan dit seizoen! Denk maar aan de prachtige kleuren in de natuur en de avonden binnen op de bank met een kop thee.

  En die kop thee is waar wij als Holland Design & Gifts bij kunnen helpen! Voor het gezelschap op de bank moet je zelf zorgen, maar aan een mooie mok kunnen we wel bijdragen. Bijvoorbeeld de Freedom Birds mokken van Pols Potten. Voor deze set van zes mokken heb je een grote bank voor het gezelschap nodig. Deze porseleinen mokken zijn wit geglazuurd en voorzien van zwart gouden decoraties. Het zijn vrolijke afbeeldingen van gouden vogels die vrij worden gelaten uit hun zwarte kooi.

  Vogels horen namelijk niet in een kooi, volgens de ontwerpster van de mokken Esther Hörchner. Esther Hörchner studeerde grafisch ontwerp en illustratie aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Haar werk bevat met name illustraties van mens en dier gedrukt op porselein, leer, papier en stof.

  De vrolijke mokken van ontwerper Marcel Wanders zorgen voor de magische sfeer van een circus bij je thuis. Voor het Italiaanse merk Alessi heeft hij een Limited Edition Circus collectie ontworpen. Als Nederlands bekendste industrieel ontwerper van dit moment is Marcel Wanders zowel controversieel als visionair. Mokken van zijn hand zijn dus een echte must have!

  [product ids=”708,1571,1572″]