Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Koningsdag 2019: Heel Nederland kleurt oranje

  Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne Koningsdag 2019

  Op 27 april aanstaande kleurt Nederland weer oranje voor Koningsdag 2019. Op deze speciale dag wordt er elk jaar een stad of gemeente gekozen, die het koninklijk bezoek verwelkomt. Dit jaar is Amersfoort de stad, die de Oranjes mag ontvangen tijdens dit groots gevierde feest.

  Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne Koningsdag 2019

  Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne Koningsdag 2019

  Nederland viert Koningsdag 2019

  Tijdens Koningsdag 2019 worden er vele evenementen door het hele land georganiseerd. Het feest begint al op Koningsnacht, de avond voor Koningsdag. Veel uitgaansgelegenheden organiseren feesten, die tot in de vroege uurtjes duren. Op Koningsdag zelf is de traditie om over de kleedjesmarkt te struinen. De echte fanatiekelingen beginnen hier al vroeg mee om zo zeker te zijn van de grootste schatten. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je een oranje kledingstuk aan hebt tijdens deze dag. Eigenlijk is de ongeschreven regel: Hoe meer oranje hoe beter!

  Amersfoort kleurt oranje

  In Amersfoort is een speciale route uitgezet, die de Koninklijke Familie zal bewandelen speciaal voor Koningsdag 2019. Tijdens het bezoek krijgt de Koninklijke Familie de stad te zien en nemen ze deel aan evenementen en ontmoetingen met verschillende organisaties uit de gemeente Amersfoort. Om zo de gemeente Amersfoort en haar bewoners iets beter te leren kennen. Op de website van Koningsdag Amersfoort is de route te vinden, die het Koninklijke bezoek aflegt.

  Amersfoort in het kort

  Amersfoort is een middelgrote stad met een mooi historisch stadshart en verassende architectonische nieuwbouw. De stad telt meer dan 500 rijksmonumenten, maar heeft tegelijkertijd ook een modern stadsleven. In de binnenstad van Amersfoort bevinden zich winkels, street art, bars, cafés en restaurants. Dit maakt de stad een gezellig geheel, waar mensen graag hun tijd doorbrengen.

  Wil je nog meer te weten komen over de Koningsdag 2019 in Amersfoort? Kijk dan op de Holland Design & Gifts Pinterest voor meer inspiratie.

  Must haves voor Koningsdag 2019

  [product ids=’’,937,1874,1483,373’’]