Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Binnentuinen: de mooiste parels in Amsterdam!

  Holland Design & Gifts heeft de mooiste producten voor in jouw binnentuinen!

  Wandelend door de stad Amsterdam lijkt het altijd druk en alle huizen zijn gebouwd direct aan de straat. Wat we vaak vergeten is dat er achter de huizen vaak een tuintje schuilgaat. Daar vind je de verborgen binnentuinen van Amsterdam.

  Holland Design & Gifts heeft de mooiste producten voor in jouw tuin!

  Holland Design & Gifts heeft de mooiste producten voor in jouw tuin!

  De mooiste binnentuinen: Restaurant Merkelbach

  Dit restaurant bevindt zich in het zeventiende-eeuwse en enige buitenhuis van Amsterdam; Huize Frankendael. Deze prachtige locatie beschikt over een sprookjesachtige binnentuin die doet denken aan Versailles. Het terras is de perfecte plek om op een zonnige zomerdag neer te strijken en te genieten van de binnentuin.

  Dignita Hoftuin

  Dit café is gelegen in de Hoftuin. De Hoftuin bevindt zich achter het museum De Hermitage in het centrum van Amsterdam. Je kunt er heerlijk genieten van ontbijt, brunch en lunch buiten op het terras wat volledig omringd is door groen. Een echte aanrader om tot rust te komen in de drukte van de stad.

  De Plantage

  Op deze mooie locatie vind je de schitterende binnentuin die bij De Plantage hoort. Met de ’s avonds verlichte bomen wordt er een romantische sfeer gecreëerd. Wat het helemaal uniek maak is dat je vanaf deze locatie op de flamingo’s in Artis kijkt.

  Canal House

  Dit luxe hotel heeft een prachtige binnentuin die zeker de moeite waard is om te gaan ontdekken. De tuin is modern ingericht en heeft een tuinhuis waar je met z’n tweeën kunt zitten. Dit is de ideale spot om een glas wijn te drinken en een goed boek te lezen!

  Binnentuin proof

  Wil jij jouw tuin ook zo inrichten dat het helemaal binnentuin proof is. Holland Design & Gifts biedt de mooiste producten die jouw tuin nog toegankelijker maken en net zo mooi als de verborgen binnentuinen van Amsterdam.

  [product ids=”1686,1685,138,139″]