Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  In één slag Koningsdag in huis halen?! 5 Dutch Design items voor bij jou thuis!

  Vogelhuis birdhouse van Marcel Wanders bestel je bij shop.holland.com-min-2

  Koningsdag 2017 versier je huis oranje met de Birdhouse vogelhuis van marcel wanders by Holland Design & Gifts-minIs jouw huis al klaar voor Koningsdag? Steel de show met deze design accessoires van Nederlandse bodem!

  Ambachtelijke, koninklijke schaal voor ambachtelijke Nederlandse tompoes

  Koningsdag is het beste excuus om te genieten van een van onze beste Nederlandse tradities. Het genot van de tompoes is bekend bij ieder Nederlands gezin. Speciaal voor Koningsdag kleurt het vingerlikkende fondant oranje. Deze heerlijke banket-lekkernij wordt het beste geserveerd op een majestueuze schaal voor nét dat extra beetje koninklijke uitstraling. Wij zijn razend enthousiast over deze schaal van Royal Goedewaagen. Deze Hollandse aardewerkfabriek vervaardigt al bijna 400 jaar met de hand unieke keramiekproducten. Deze betoverende schaal op voet is ontworpen door Robert Bronwasser. Verrassend koraal reliëf siert op unieke wijze deze schaal.

  Kom in de stemming voor Koningsdag met deze vaas van Nederlandse bodem

  Laatst schreven wij al een blog over hoe prachtig de tulpen in Nederland staan. Vooral nu de lente op z’n hoogtepunt is, staan de tulpen trots in de Nederlandse straten. Op ieders keukentafel is wel een plekje voor een gezellig bosje tulpen. Laten wij nu net een prachtige vaas hebben die 100% ‘Nederland’ uitademt. Voor het ontwerp van deze vaas liet ontwerper Sander Alblas zich inspireren door ons prachtige kikkerlandje. De karakteristieke omtrek van Nederland vormt de bovenrand van deze prachtige keramieken vaas van Royal Goedewaagen. Deze geografische silhouetvaas heeft door de ranke vormgeving een huiselijk karakter. Dit pareltje staat daarom fantastisch in elk huis!

  Dutch design vogelhuisje ontworpen door Marcel Wanders

  Het is lente en dat merken wij wel! ’s Ochtends wordt heel Nederland wakker met het vrolijke gefluit van de vogeltjes. Wij vinden dat zelfs jouw plaatselijke huismus een koninklijk huisje verdient. Op het porseleinen bord van dit vogelhuisje kan de lijster en de Vlaamse gaai uitrusten van hun drukke gefluit. Dit opvallende Birdhouse is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Marcel Wanders voor Droog Design. Natuurlijk kan je dit knappe staaltje Dutch Design ook cadeau doen aan een familielid of een vriendin!

  Een karaf voor een zonnige Koningsdag!

  Een gemiddelde dag in Nederland is doorgaans regenachtig – “typisch Nederlands”, hoor je iedereen zeggen. Gelukkig kennen wij ook heerlijk zonnige dagen. Deze nationaal gekleurde waterkaraf is perfect ter verfrissing op een hete Koningsdag. Lekker dansjes gedaan op een Koningsdagfestival of de traditionele vrijmarkt afgestruind? Dan kun je wel een lekker gekoeld drankje gebruiken. Schenk voor iedereen een glaasje limo in met deze gerecyclede, mond geblazen karaf van ontwerpduo Van Eijk & Van der Lubbe.

  Hooggeëerd bezoek met deze oranje gekleurde Long Legs kandelaren!

  Tilburg mag dit jaar Konings Willem-Alexander ontvangen. Wil jij ook hooggeëerd bezoek in je eigen woonkamer ontvangen? Dat kan! Deze prachtige Long Legs (‘lange poten’) zijn gemaakt door de Nederlandse ontwerper Jasmin Djerzic. In het oranje zijn deze kandelaren uitermate geschikt voor Koningsdag, maar eigenlijk zijn ze voor elke gelegenheid perfect. De Long Legs brengen sfeer bij iedere lunch en diner. Stoom je huis klaar voor Koningsdag met deze elegante kandelaren Long Legs.

  [product ids=”869,1246,1483,1248″]