Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Kunst & Varen in de grachten van Amersfoort

  Kunst en Varen Amersfoort bekijk nu alle design producten in het assortiment van Holland Design & Gifts op www.shop.holland.com

  Maak dit weekend een stedentrip naar Amersfoort en ga samen met je familie een dagje varen door de grachten. Reis langs kunstwerken van hedendaagse kunstenaars met de perfecte (kunst) tas voor jou!

  Kunst en Varen Amersfoort bekijk nu alle design producten in het assortiment van Holland Design & Gifts op www.shop.holland.com

  Met het heerlijke zomerse weer van de afgelopen week ben je natuurlijk al een dagje weg op het strand geweest. Maak je dit weekend liever een stedentrip, dan is samen met de familie een dagje varen door Amersfoort perfect! Met Kunst & Varen ga je dwars door het historisch centrum. Deze kunstroute laat je genieten van het leven. Terwijl je rond vaart door de grachten kan je heerlijk relaxen en ontspannen. De verteller geeft uitleg over het bijzondere Amersfoort. De kunstroute brengt je langs de kunstwerken van verschillende hedendaagse kunstenaars. Het thema van 2017, ‘heilige huisjes’, is de inspiratie voor deze dertien kunstenaars. Zij laten zien, dat er enkele heilige huisjes zijn, die op de schop kunnen. Dit laten de Nederlandse kunstenaars zien in hun tekeningen, schilderijen of beeldende kunst.

  Maak je stedentrip Amersfoort compleet!

  Met uitzondering van maandag en woensdag varen er elke dag boten rond door de grachten. Dit uitstapje is ook uitermate geschikt voor een ontspannen vrijgezellenfeest of teambuilding. Samen kan jij met je vriendinnen of collega’s eindeloos genieten van de mooie vaarroute. Na de rondvaart kan je besluiten om wat rond te wandelen in het pittoreske Amersfoort. Of neem plaats op een van de vele terrassen die Amersfoort rijk is. Zoek een lunchroom op om lekker een gezonde salade te eten. Kortom, kom zelf een kijkje nemen in het prachtige Amersfoort. Wel handig in Nederland om voor vertrek even de routeplanner en buienradar te checken!

  De primaire kleuren van Mondriaan in Amersfoort

  Als je toch in Amersfoort bent, bezoek dan Kunsthal KAde in Amersfoort. In dit museum is een expositie gewijd aan het kleurenpalet van de Stijl. Kleuren mengen is uit den boze voor De Stijl-kunstenaars. De expositie geeft uitleg over de bekende primaire kleuren. Toonaangevende kunstwerken van Piet Mondriaan en Gerrit Rietveld worden in detail verklaard. Al eerder schreven wij over de opening van het Mondriaanhuis. Dit droomhuis met zo’n historie kom je niet zomaar tegen op Funda. De moderne inrichting van dit huis biedt voor veel bezoekers interieur inspiratie. Zie jij jezelf al gezellig tafelen met je vrienden?

  Stedentrip favorieten!

  Speciaal voor jouw stedentrip hebben wij een aantal tassen geselecteerd. Met online winkelen bij Holland Design & Gifts kun je in alle vrijheid kiezen uit alle producten van het assortiment. Onze persoonlijke favoriet voor de maanden juni en juli is toch wel de handtas van het Rijksmuseum. Houd je meer van de Van Gogh schilderijen, dan is onderstaande Van Gogh tas perfect. Ben je een stoere fashionchick, dan is de stoere schooltas van Keecie iets voor jou! Wil je met de hele wereld delen dat je een fan bent van Mondriaan, dan kan dat met de Loqi tas!

  [product ids=”1378,1119,1652,388″]