Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Markt hal in Rotterdam

  Sinds 1 oktober 2014 is de Markt hal in Rotterdam geopend. Het schitterend ontworpen pand van de Markthal Rotterdam is niet alleen bekend om zijn fantastische gedurfde design. Het is ook een favoriete plaats om je eten te kopen en te nuttigen. Met maar liefst 1.600 m2 aan restaurants en marktkramen met vers producten zijn wij destemeer verrast dat er een tweede markt hal bijkomt en zelfs in Rotterdam!.

  Markthal Rotterdam van lovecities.nl

  Bron: foto van Blog over Markthal Rotterdam

  Markt hal: Succesvol ontwerp doet snel volgen!

  Vanaf medio februari 2017 opent Marché 010 haar deuren aan de Vijverhofstraat op het Rotterdamse ZOHO. Op nog geen 5 minuten loopafstand van het Centraal Station van Rotterdam kun je binnenkort in een oud industriepand verse producten kopen van de verschillende marktkramen. Net als bij de Markt hal kun je er ook direct genieten van je maaltijd in een van de vele zithoekjes. Ideaal voor forensen en werkende mensen. Gezond, voedzaam en gezellig.

  Welke smaken en designs biedt ZOHO?

  De vooruitzichten beloven dat er op de 1e verdieping van ZOHO plaats is voor horeca. Op de begane grond komt de markt van ZOHO met in ieder geval een Indonesische Toko, een slager, visboer, bakkerij en een patisserie vestigen. Genoeg keuze voor je ontbijt, lunch en diner. En volgens ‘Harim Farkouchi’, de oprichter van Marché 010, is er nog plek voor uitbreiding.

  Handige shoppers

  [product ids=”1448,1224,1087,783]