Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Designers spotten op de beurs OBJECT Rotterdam

  De beurs OBJECT Rotterdam is een platform voor de nieuwste limited editions en unieke stukken van bekende en upcoming ontwerpers. Designers, die werken in verschillende disciplines en met verschillende materialen. OBJECT is de plek waar design, ambacht, fashion, architectuur en kunst samen komen. Deze beurs is leuk om te bezoeken voor zowel design professionals als design geïnteresseerden. Mede door de unieke locatie. De beurs vindt plaats in het hotel SS Rotterdam. Aanstaande vrijdag 10 februari tot en is tot en met zondag 12 februari 2017 kun je een kijkje gaan nemen. Wij gaan sowieso een bezoekje brengen aan deze beurs.

  Object designers beurs

  Foto: droomhome.nl

  Meer dan 75 ontwerpers tijdens Object Rotterdam

  Dit jaar is de beurs nog groter en beter dan de vorige editie. Meer dan 75 designers presenteren hun werk in hotel SS Rotterdam. Designers, die zich dit jaar presenteren, zijn onder andere ontwerper Marc de Groot en UrbanFabric en textiel designer Roos Zoetekauw. Het werk wordt gepresenteerd in de cabines, op de binnen en buiten decks en in de diner ruimtes van het voormalige schip van de Holland-Amerika lijn.

  “Meet the expert” & design bingo

  OBJECT heeft naast het werk van de designers ook een uitgebreid programma. Het programma op vrijdag 10 februari staat in het teken van “Meet the expert”. Iedereen kan meedoen aan een speed date parcours. Tijdens de speed dates kunnen er vragen worden gesteld aan verschillende experts. Op zaterdag 11 februari staat er ‘s avonds een design bingo op het programma. Na de bingo is er ook een feest, waarvoor kaartjes gekocht kunnen worden. Tot slot is er op zondag een design veiling. De veiling wordt georganiseerd in samenwerking met Zuidwal Veilingen. Er wordt onder andere werk van de Britse streetartist ‘Banksky’ en van de Nederlandse ontwerpers Gispen en Rietveld geveild. Maar minstens zo spectaculair is de veiling van typische New Yorkse Writers Bench, maar dan een Nederlandse 2.0 editie, die de Nederlandse ontwerpstudie Gjaltproducties speciaal voor deze beurs maakte en nog vele andere prototypes en ‘special editions’ van onder andere de Nederlandse ontwerpers Paul Salet, Jule Cats, Ward Wijnants en Mieke Pontier.

  De beurs is iedere dag open van 11.00 uur tot 19.00 uur. De entree is 10 euro en kinderen onder de 12 jaar kunen gratis naar binnen. Kijk hier voor meer informatie over de beurs.

  Deelnemende merken Puik Art en Gispen

  [product ids=”1367,1356,339,334″]