Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Origineel cadeau: Moak klok voor Valentijn

  Valentijn… De dag waarop we de liefde voor onze partners extra benadrukken met een lief kaartje vergezeld met een bos bloemen of chocola. Of de dag waarop je eindelijk een goed excuus hebt om die behulpzame collega op het werk of die kassière in de supermarkt, die altijd zo vriendelijk is, via een klein gebaar te laten weten dat zij gewaardeerd worden.

  Bron: tekst & beeld van Sandra Broekhuis van Koselig

  Of je nou wel of niet de liefde van je leven gevonden hebt; Valentijn is een speciale dag, die we ieder jaar weer aangrijpen om elkaar te verrassen met een leuk cadeau of lief berichtje. Bij Holland Design & Gifts zit je dan uiteraard op de juiste plek. Want juist hier kun je terecht voor een origineel cadeau dat nét even dat beetje extra biedt voor je Valentijn.

  De tijd als origineel cadeau

  Graag licht ik een item in het bijzonder toe, namelijk de Moak klok van Studio PS. Deze klok is klein, stoer en stylish. De klok is uit beton gegoten en heeft een opvallende wijzerplaat van prachtig generfd eikenhout. Leuk detail; zelfs de wijzers zijn van beton en hebben een opvallende oranje of turquoise kleur aan de uiteinden. Dit toffe staaltje Nederlands Design is ondanks zijn geringe grootte een enorme eyecatcher in huis en vanwege zijn stoere uiterlijk hét perfecte cadeau voor de man. Maar ook de man zelf slaat zeker geen flater met dit klokje als origineel cadeau voor zijn vrouwelijke wederhelft. Want laten we nou eerlijk zijn… de traditionele bos rozen & chocolade-harten hebben we nu wel gezien!

  Vakmanschap

  Studio PS onderscheid zich door tastbaarheid, verfijning en eenvoud te verkennen en dit om te zetten tot een prachtig staaltje vakmanschap. Zo is de Moak klok zeker geen massa product, maar van top tot teen met de hand vervaardigt. Het doel dat zij met hun ontwerp voor ogen hadden is een eenvoudige, subtiele klok creëren, die tevens sterk oogt in zijn vorm.

  Een klokje dat meeleeft

  Het bijzondere aan deze klok is dat zijn uiterlijk met de tijd zal veranderen. Zo zal het beton harder en steviger worden door de jaren heen en het karakter van de eiken wijzerplaat zal veranderen doordat hij enkel licht is opgeschuurd is en dus verder onbehandeld is gebleven. Het enigszins eigenwijze oranje accent aan de wijzers van de Moak maakt dit klokje helemaal af! En zeg nou zelf…of je dit bijzondere item nu aan je beste vriend/vriendin/partner of lekker aan jezelf geeft op 14 februari; de Moak klok van Studio PS is een regelrechte hit!

  De Moak klokjes van Studio PS

  [product ids=”838,839″]