Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Al een paar jaartjes bezoeken wij deze beurs voor cadeaus en woonmode en modeaccessoires in het voorjaar en najaar. Afgelopen zondag 5 en maandag 6 februari 2017 waren we er weer. En het doet ons deugd dat ShowUp steeds meer exposanten trekt en dat de exposanten hun stands steeds professioneler aankleden. ShowUp groeit uit tot een tentoonstelling op het gebied van cadeaus, relatiegeschenken, woon- en modeaccessoires van betekenis.

  woonmode en modeaccessoires op ShowUP

  Meer variatie in het aanbod van woonmode en modeaccessoires

  Inmiddels is het aantal exposanten gegroeid richting de 500 deelnemers. Er verschijnen ook steeds meer buitenlandse merken, wat voor ons niet zo interessant is, want wij verkopen alleen Nederlands design. Als we al een internationaal merk verkopen, dan is dat omdat een Nederlandse ontwerper de collectie heeft ontworpen (bijvoorbeeld Marcel Wanders die voor het Italiaanse merk Alessi ontwerpt).

  Persoonlijk contact met ontwerpers

  Veel ontwerpers ‘showen up’ op ShowUp. Dat maakt een bezoek aan de beurs extra leuk. Je kunt de ontwerpers persoonlijk spreken over het ontwerp proces, de materiaalkeuze en de ontwerpvisie. En vooral ook leuk om gewoon contact te houden en te horen met welke nieuwe ontwerpen en ideeën ze bezig zijn.

  Wat ons is opgevallen!

  Behalve dat wij ShowUp prijzen voor de keuze van een ruime open hal met veel daglicht en ook kunstverlichting, viel het ons op dat er vooral ook veel beginnende ontwerpers en kleine bedrijfjes vertegenwoordigd waren met zeer uiteenlopende woonmode en modeaccessoires in verschillende materialen en stijlen.

  We maakten kennis met

  :
  Een fraai vormgegeven draadloos led lampje ‘Lucid’ en de houten geluidsversterker voor je Smartphone ‘Trobla’, prachtige lampen van New Citizen Design, fietsaccessoires van Urbanproof, nieuwe producten van onze laser en 3D print leverancierCre8 en een assortiment kaarsen en chocolade met een boodschap van Me&Mats.

  MetalBird en Cre8 kenden en hebben we al!

  [product ids=”1593,1592,1596,1585″]