Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Nationale Tulpendag 2017 in het teken van Dutch Design

  Nationale Tulpendag 2017 thema Dutch design

  Nationale Tulpendag: Zaterdag 21 januari 2017 is het weer zover; Dan openen we het Tulpenseizoen 2017 met als thema ‘Dutch Design’. De Dam in Amsterdam wordt weer ingericht als grootste tulpen pluktuin van Nederland. Een heel plein vol tulpen. In allerlei soorten, maten, kleuren en geuren. Zorg dat je op tijd komt!

  Nationale tulpendag Amsterdam

  Nationale Tulpendag

  Ieder jaar vieren wij in Nederland de opening van het Tulpenseizoen. Dit seizoen loopt van Januari tot april en wordt afgetrapt met de Nationale Tulpendag op De Dam in Amsterdam. De Dam wordt dan omgetoverd tot een enorme bloembak met een grote variatie aan tulpen. Behalve bakken vol met gekleurde tulpen, kun je er allerlei leuke acties met en over tulpen vinden. Het zal best moeilijk zijn om te kiezen uit al die Tulpen uit Amsterdam, maar hoe leuk is het om je eigen bos tulpen te plukken?!

  Nederlands icoon

  Er zijn meer dan 1000 soorten tulpen. En de tulpen zijn er ook nog eens in eindeloos veel kleuren.
  Vooral vanuit de provincie Noord-Holland reizen miljoenen tulpen over de hele wereld. Naar het Vaticaan, bij grote concerten, evenementen, beurzen en festivals brengen boeketten met tulpen een vrolijke sfeer. Omdat we zoveel tulpen produceren en wereldwijd versturen, is de tulp met recht een Nederlands icoon te noemen.

  Thema ‘Dutch Design’

  De Nationale Tulpendag wordt ieder jaar georganiseerd door Nederlandse Tulpenkwekers. Zij maken het ieder jaar weer mogelijk om gratis tulpen te plukken op het plein in Amsterdam. Met natuurlijk de pluktuin, maar ook met allerlei activiteiten. Dit jaar heeft de Nationale Tulpendag het thema ‘Dutch Design’. Hoe dat thema vertaald is? Dat houden we geheim. Wil je het weten en wil je een gratis bos tulpen scoren? Zorg dan dat je op tijd op De Dam bent. De pluktuin gaat om 13 uur open en sluit uiterlijk om 16.30 uur!

  Zoek je een vaas bij je tulpen?

  [product ids=”1249,1484,1420,1246]