Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Rembrandt van Rijn te zien tijdens Discover Rembrandt

  Tijdens dit Rembrandtjaar wordt er in de RAI Amsterdam een voorstelling georganiseerd van een reproductie van alle schilderijen van Rembrandt van Rijn. Deze tentoonstelling is te zien van 6 juli tot 1 september 2019. De tentoonstelling is genaamd Discover Rembrandt – His life and all his paintings.

  Discover Rembrandt van Rijn

  Ontdek Rembrandt van Rijn

  Tijdens de tentoonstelling word je meegenomen in de kunst en het leven van een van de grootste kunstenaars uit de wereldgeschiedenis. Er komen tijdens de tentoonstelling nieuwe inzichten naar voren, die aan het licht zijn gekomen door 50 jaar Rembrandt onderzoek.

  Reproductie van alle schilderijen

  Het is uniek om alle Rembrandts in 1 locatie te kunnen bekijken. De reproducties zijn op ware grootte gemaakt en worden geëxposeerd in de volgorde van ontstaan. In totaal worden alle 350 werken van Rembrandt gepresenteerd. Dit is zo bijzonder omdat de echte werken over de hele wereld verspreid zijn.

  Het Rijksmuseum heeft 22 Rembrandts in haar bezit en het Mauritshuis heeft er 12. De overige schilderijen zijn verspreid over ruim 18 landen. Toch kun je dus een reproductie van alle 350 werken van Rembrandt tijdens de tentoonstelling bewonderen. Zelfs de 50 schilderijen, die momenteel niet toegankelijk zijn voor het publiek.

  Algemene informatie

  De tentoonstelling is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur in de RAI Amsterdam. Tickets zijn verkrijgbaar voor 15 euro per volwassene. Voor meer informatie en tickets zie de website van Discover Rembrandt. Neem ook eens een kijkje op de Instagram van Discover Rembrandt. Daar worden regelmatig leuke weetjes gedeeld over de Discover Rembrandt tentoonstelling.

  Holland Design & Gifts Rembrandt producten

  [product ids=’’2148,1847,1624,2179’’]

  Neem voor meer inspiratie neem eens een kijkje op de Holland Design & Gifts Pinterest borden!