Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Valentijn: van anonieme naar echte liefde

  Valentijnsdag From Holland With Love

  In België en Nederland heeft Valentijnsdag sinds het midden van de jaren negentig sterk gewonnen aan populariteit, waarbij de nadruk – ook vanuit de commercie – verlegd is van anonieme liefde naar liefde. De afgelopen jaren doet ongeveer een kwart van alle Nederlanders iets aan Valentijnsdag. Valentijnsdag dankt zijn naam aan Sint Valentijn, sinds het jaar 496 is dit de feestdag van twee christelijke martelaren met de naam Valentinus. Zij hebben echter geen relatie met de Valentijnsdag gewoonten.
  Valentijn From Holland With Love

  Valentijn: een oud gebruik in een nieuw jasje?

  Over Sint-Valentijn is geen enkel biografisch gegeven bekend. Mogelijk is het Valentijnsfeest op 14 februari de vervanger van de oude Lupercalia, een Romeins (en wellicht nog ouder) vruchtbaarheidfeest. Lupercalia werd op 15 februari gevierd ter ere van Juno, de Romeinse beschermgodin van de vrouw en het huwelijk, en Pan,de god van de natuur.

  Een origineel cadeau voor Valentijnsdag

  Accessoires voor in huis of persoonlijk gebruik, ontworpen door Nederlandse designers, dat is de rode draad van Holland Design & Gifts. Bijzondere schalen en vazen, niet alledaagse kandelaars en lampen, fraai vormgegeven armbanden, kettingen, horloges en sjaals. Een smaakvol Valentijnscadeau waarmee je verrast en dat met plezier wordt ontvangen.

  Valentijnscadeau voor haar

  Snuffel eens in ons verrassende assortiment sieraden met zilveren, aluminium en rubber armbanden en kettingen. Of tussen onze tassen, van leer of vilt in verschillende kleuren, met prints van grachtenpanden of oude meesters. Wat denk je van Dutch design kandelaars, fraaie vazen en schalen en leuke lampen? Kijk zelf maar eens rond in onze webwinkel!

  Valentijnscadeau voor hem

  Mooie hebbedingen voor hem vind je hier: strakke horloges van Piet Hein Eek, mooie en grappige wijnkoelers van metaal door Functionals, leer van Kywie of neopreen met Delfts Blauw motief van Royal Delft. Mooie houten iPad en Macbook cases. Klokken van karton, hout, fietswielen, staal, koper en beton in verschillende prijsklassen. Zoek wat moois uit als Valentijnscadeau voor hem!

  Allemaal design van Nederlandse ontwerpers

  Holland Design & Gifts biedt onderdak aan een assortiment van meer dan 100 Nederlandse designers. Zij ontwerpen onder hun eigen naam of voor bekende Nederlandse labels als Droog Design, Functionals, Gispen en Goods en soms voor buitenlandse merken zoals Hay en Alessi.

  Valentijn cadeau tips – nieuw & niet alledaags

  Zomaar een aantal gevarieerde en betaalbare Valentijnscadeau tips uit onze collectie:
  – Originele Valentijn vaas – small voor 1 of 2 bloemen of medium voor klein boeket
  – Happy bird oorbellen en ketting uit de 3D-printer
  – Bottle Light kandelaar voor op een fles van Frederik Roijé
  – Fraai LEFF horloge m/v ontworpen door Piet Hein Eek
  – Delfts blauw messenger bag van Royal Delft
  – Kywie wijn of champagnekoeler voor een sfeervol avondje
  – Stijlvolle zijden Colour of Your Heart sjaal
  – Grappige Long Legs kandelaars: vogelpoten als kaarsenhouder
  [product ids=”1502,289,1515,1482″]