Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Outdoor Living in style

  Outdoor Living

  Het Coronavirus brengt veel nadelen mee aan ons normale leven zoals de vakantie tripjes die helaas worden uitgesteld. Doordat het vliegverkeer  drastisch is verminderd hebben we wel een blauwe hemel en een lekker zonnetje. Aangezien het steeds lekkerder weer wordt en je er het beste thuis van moet maken besteden we vandaag een inspiratie volle blog over Outdoor Living en in speciaal over barbecuen. Met deze tips kan je de perfecte barbecue organiseren met familie of vrienden.

  Outdoor Living
  Outdoor Living met de perfecte BBQ
  Outdoor Living

  Outdoor Living begint bij je tuin of je mooie dakterras en juist nu heeft menig Nederlander de tijd om hiervan iets moois te maken. Het mooie weer laat het weer toe en de kussens kunnen uit de schuur tevoorschijn komen voor het leuke tuinsetje. De afgelopen weken zijn de bouwmarkten en tuincentra druk bezocht omdat veel mensen de tuin opknappen. Fleurige kleuren van bloemen en al het onkruid is weer in de GFT bak waar het hoort. Waarom dan nu niet je tuin opfleuren met een tuin meubel van echte Dutch Designer? In de webshop van Holland Design & Gifts hebben we vele producten om je tuin summer ready te maken en die perfecte barbecue te organiseren. Heb je geen tuin om in te BBQ’en kan je altijd in een lekker parkje zitten en een wegwerp barbecue kopen bij de supermarkt.

  Tips voor barbecuen

  1. Kies jouw perfecte barbecue uit. Een kolenbarbecue geeft extra smaak aan het vlees maar als je niet echt houdt van koken zou ik eerder een gas of elektrische BBQ aanschaffen.

  2. Hoeveel vlees moet je nou precies halen voor je vrienden en familie? Een lastige vraag altijd en meestal haal je altijd te veel aangezien iedereen zich vol eet aan brood. Haal dan ook per persoon tussen de 400 en 500 gram. Voor kinderen is de helft meer dan genoeg.

  3. Vis kan natuurlijk ook bij een BBQ. Naast de kipsaté, hamburgers en worsten is een lekker stukje zalm ingepakt in aluminiumfolie of jumbo garnalen een uitstekende keuze!

  4. Gegrilde groentes zijn perfect om de vitamines binnen te krijgen. Courgette, champignons aubergine of paprika er zijn genoeg keuzes!

  5. Waar ga je boodschappen doen? Maak je het zelf niet te moeilijk en ga naar de slager voor een mooie schotel of de supermarkt. Ze hebben beide een breed assortiment in verschillende prijs categorieën. Zelf vlees marineren is ook lekker maar dat kost wel meer tijd!

  5. Laat je gasten niet te lang wachten. Zorg voor een goede koude pasta salade of een groene salade die je al kan opscheppen. Zo heb je langer de tijd om de barbecue het werk te laten doen en hoef je niet te stressen. Een stokbroodje hoort er natuurlijk altijd bij!

  6. Vegetarisch of Vega wordt steeds populairder. Het kan natuurlijk altijd dat een van je gasten speciale wensen heeft of vegetarisch is. Gelukkig zijn er genoeg vleesvervangers tegenwoordig en groente doen het altijd goed. Kijk eens in de Allerhande of vraag een tip aan die specifieke persoon zelf. Die weet wat hij of zij het lekkerst vindt.

  7. Niets is lekkerder dan een fris drankje in het zonnetje. Door de heerlijke aroma’s wie van de BBQ afkomen krijg je natuurlijk dorst. Zelfgemaakte sangria, een fris rosétje of een lekker biertje lest de dorst. Water met munt en citroen is altijd een aanrader!

  8. Genieten geblazen. Zorg dat je niet de hele tijd bezig bent met alle gasten verzorgen, het is tenslotte ook jouw feestje!