Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Waar kom jij Sinterklaas dit jaar tegen?

  Sinterklaas intocht 2016

  De stoomboot van Sinterklaas is al onderweg vanuit Spanje naar Nederland. Aanstaande zaterdag, 11 november 2016, wordt de aankomst van Sinterklaas verwacht. Dit jaar komt Sint aan in de haven van Maasluis. Vanuit Maasluis zal hij verschillende Nederlandse steden bezoeken.
  Wanneer komt Sinterklaas aan?

  • 12 november: in Rotterdam, Den Haag en Nijmegen:
   Het is de 65e keer dat Sint Nicolaas in Rotterdam arriveert. Kinderen kunnen een speciaal hulppieten diploma krijgen op het Grote Kerkplein. Vanaf het water in Scheveningen vaart Sinterklaas om alle kinderen van Den Haag en omgeving te begroeten. En in Nijmegen zijn er verschillende activiteiten voor kinderen die Sint en zijn Pieten vanaf de Waalkade willen begroeten.
  • 13 november: in Utrecht en Amsterdam:
   Sinterklaas arriveert in Utrecht op het Ledig Erf langs de Weerdsluis. In de middag is er een programma op het Domplein.
   In Amsterdam gaat Sint met de boot over de Amstel. Hij stapt bij het Maritiem Museum van de boot en vervolgt zijn tour te paard door de stad.
  • 18 november: in Eindhoven:
   De goedheiligman houdt een kleine pauze voordat hij naar Meerhoven in Eindhoven gaat.
  • 19 november: Leiden:
   Het Sinterklaas programma in Leiden is helemaal nieuw en eindigt met een groot evenement op de Hooglandse Kerkgracht in de middag.

   Sinterklaas intocht bij jou in de buurt:

   Wil je weten wanneer Sint met zijn Pieten bij jou in de buurt arriveert? Check het hier.

   Sinterklaas koopt de cadeautjes steeds vaker online

   Ook Sint Nicolaas raakt steeds meer gewend aan online winkelen. Hij zoekt dan natuurlijk wel de meest betrouwbare webwinkels uit. En hij zoekt web shops, die originele cadeaus hebben en die snel kunnen leveren. Sint heeft onze winkel met Dutch design en cadeaus al bezocht.

   Sint’s favorieten dit jaar!

   [product ids=”1501,1244,809,1245″]