Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Voorjaar: aandacht voor de tuin en lekker buiten zijn

  Metalbird versiert de tuin!

  In maart krijgt iedereen weer zin om na de koude winter weer naar buiten te gaan.  Lekker de tuin in. Althans, als het winterweer wegblijft en de lente ruimte krijgt om het voorjaar op te warmen. Laten we het hopen!

  Metalbird versiert de tuin!

  Metalbird versiert de tuin!

  Holland Design & Gifts houdt van ieder seizoen, want elk seizoen brengt mooie dingen en bijzondere ontdekkingen. Er zijn het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Zoals het geheime tuin winterfestival in Rotterdam, met een binnentuin waar van alles te zien, horen en ervaren is. Of de tuinadvies dagen bij Appeltern, waar je alles te weten komt over het inrichten van je tuin. Tuin plezier is ook te vinden in de botanische tuin van Zeist, een samenwerking met Groei & Bloei magazine.

  Conclusie: in Nederland houden we van buiten leven, van tuinieren en hebben we allemaal het liefst een tuintje. Of op z’n minst een balkon waar we van planten en dieren kunnen genieten. Nu het voorjaar is begonnen en lenteweer in aantocht is, wordt het tijd de tuin of het balkon op te vrolijken!

  Inspiratie voor een vrolijke lente tuin

  Een mooie manier om je buitenplek te versieren zijn de metalen vogelsilhouetten van Metalbird. De metalen vogels van Metalbird zijn van een bijzonder Dutch Design. Ze zijn onder andere verkrijgbaar als uil, specht en winterkoninkje. Door verschillende silhouetten van cortenstaal te combineren, wordt jouw uitzicht een waar vogelparadijs. Deze vogel decoratie is eenvoudig te bevestigen; een paar tikjes met de hamer en de Metalbird zit vast. Leuk als cadeau voor buiten!

  Ook hebben we in onze webshop meerdere vogelhuisjes, die bij kunnen dragen aan het vogelparadijs. We hebben onder andere huisje van Frederik Roijé, voor mensen die van strakke vormen houden. De Canal Birdhouse is een leuke eye-catcher! Maar ook het vogelhuisje van Droog Design is een bijzonder ontwerp. Het opvallende vogelhuisje Birdhouse is ontworpen door Marcel Wanders. Het vogelhuisje heeft een wit porseleinen bord met een oranje kunststof kap. Een goede cadeautip voor een echte tuinliefhebber!

  Kijk voor meer originele buitenobjecten op onze website!

  [product ids=”2146,1684,137,869″]