Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Typische Nederlandse verlichting is gezellig!

  Nederlandse verlichting koop je bij shop.holland.com

  Nu de dagen snel korter worden en we langere tijd in het donker leven, begint verlichting weer belangrijk te worden. Vorige maand stond de verlichting buiten in de aandacht bij alles wat met verkeer te maken had. Tijdens de oktober woonmaand zetten wij bij Holland Design & Gifts de binnen verlichting in de spotlights. Want Nederland heeft een naam als het gaat om verlichting qua sfeer en design. Lees snel verder om meer te weten over de typische Nederlandse verlichting! Follow my blog with Bloglovin

  Typisch Nederlandse verlichting bij shop.holland.com

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Holland Design & Gifts heeft een enorm aanbod aan verlichting van Nederlandse ontwerpers

  Nederlandse verlichting is gezellig

  Het is je vast opgevallen op een van je reizen naar het buitenland, dat ieder land een eigen manier van verlichten heeft. Zo vind je veel tl-verlichting in staten als Florida en Californië en de plaatsen Los Angelos en Las Vegas in de Verenigde Staten. Maar ook in Aziatische landen zoals in Bangkok in Thailand vind je felgekleurde, knipperende en opvallende verlichting. Terwijl ze in Scandinavische landen, maar ook Rusland en de Oost-Europese landen kiezen voor functioneel licht. En dat verkiezen ze – tot onze grote verbazing – ook in landen als Italië, Frankrijk en Spanje. Nederlanders kiezen daarentegen in huis graag voor typisch Nederlandse verlichting, die warm van kleur is.

  Sfeerverlichting tijdens de koude wintermaanden

  Wij van Holland Design & Gifts vinden het heel normaal om voor sfeerverlichting te kiezen. Vooral tijdens de koude wintermaanden vinden wij het veel gezelliger om televisie te kijken, een spelletje te spelen of een boek te lezen bij een leeslampje of onder een gezellig vorm en licht gevende staande lamp. En in een restaurant willen we al helemaal niet graag in het felle licht dineren. Dan volstaat kaarslicht zelfs voor ons Nederlanders. Wij zijn eigenlijk heel kritisch als het om licht gaat. We willen mooie verlichting, gezellige verlichting, maar ook veilige en milieuvriendelijke verlichting.

  Mooie designverlichting uit Nederland

  Al jaren speurt Holland Design & Gifts de designbeurzen af op zoek naar nieuw Dutch Design verlichting en we zijn daar best goed in geslaagd, vinden wij. We hebben ons assortiment de laatste jaren flink kunnen uitbreiden met onder andere lampen van Danielle Origami, Bas Vellekoop, Olaf Weller, Alex Groot Jebbink en Jasmin Djerzic, maar ook de grote namen als Benno Premsela, Kranen&Gille, Tjalle&Jasper en Frederik Rojé zijn goed vertegenwoordigd. Want Nederlandse ontwerpers weten de mooiste armaturen te maken en er komen dan regelmatig nieuwe designs bij.

  Ben jij op zoek naar iets vernieuwends in je interieur. Verlichting waarvan je tijdens de donkere wintermaanden extra kunt genieten? Kijk eens bij shop.holland.com naar het ruime aanbod lampen! Er zit vast iets bij dat in jouw interieur goed tot zijn recht komt!

  [product ids=”2079,1997,1985,2122″]

  Lichtkunst en Licht Uit evenementen in Nederland

  Evenementen met lichtkunst en de pikdonkere Nacht der Nachten wisselen elkaar komende periode af. We verlichten een stad om te genieten van design tijdens bijvoorbeeld Amsterdam Light Festival en Glow Eindhoven, maar we vinden ook dat we stil moeten staan bij de lichtvervuiling tijdens de Nacht van de Nacht op 26 oktober a.s. De beloofd nog spectaculairder te worden dan de andere, want Nederlanders weten wat ze met en zonder licht kunnen doen.