Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Ga erop uit in de Week van het Landschap!

  Fijne week van het landschap van Holland Design & Gifts!

  De zomer is officieel nog niet voorbij, maar de grauwe dagen zitten er al weer aan te komen. De dagen worden korter en donkerder waardoor je onbewust vaker binnen op je telefoon of tablet zit. Wat klinkt dat nu al deprimerend na een sprankelende zomer. Maar niet getreurd; want we kunnen nog even genieten door de komst van ‘de Week van het Landschap’.

  Fijne week van het landschap van Holland Design & Gifts!

  Fijne week van het landschap van Holland Design & Gifts!

  De Week van het Landschap

  Van 12 tot en met 27 oktober 2019 wordt ‘De Week van het Landschap’ weer georganiseerd door heel Nederland. Het is bedoeld voor jong en oud, je kan daarom met familie, partner, vrienden en vriendinnen de Nederlandse natuur ontdekken op een speelse manier. Een perfect excuus om bijvoorbeeld je kinderen of partner mee naar buiten te nemen en samen te genieten van wat de Nederlandse natuur te bieden heeft. De natuur is dichterbij dan je denkt!

  Waar is het? 

  De Week van het Landschap wordt georganiseerd door Provinciale Landschappen. Dit zijn particuliere natuurterrein beherende organisaties in Nederland. Zij zijn in alle twaalf provincies actief en beheren samen meer dan 800 natuurgebieden met een oppervlakte van ruim 100.000 hectare. Alle twaalf provincies van Nederland willen graag laten zien wat hun landschap te bieden heeft en nodigen jou graag uit om een bezoek te brengen tijdens ‘De Week van het Landschap’. Bekijk de website voor meer informatie per provincie.

  Wat kun je doen? 

  Deze week is er ontzettend veel te zien en te doen in de Nederlandse natuur. Zo hebben worden er diverse wandel-, vaar en fietstochten opgezet. Daarnaast worden er zelfs themadagen georganiseerd zoals paddenstoelendag. Ook zijn er kookworkshops en streekmarkten te vinden. Laat je rondleiden door een boswachter of ga er lekker zelf op uit. Ontdek de onontdekte natuur dichtbij huis!

  Welke excursie lijkt jou het leukst om te doen? Wij zijn niet bang om vies te worden van een goede wandeling dus hopelijk zien we je dan!

  Wil je een paar wilde bloemen plukken en wil je droog blijven tijdens je excursies? Holland Design & Gifts biedt je een paar leuke producten die van pas kunnen komen.

  [product ids=’’1484,1950,1237,1375’’]