Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Wereld Fietsdag: Genieten op de fiets

  Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne Wereld Fietsdag!

  3 juni is het Wereld Fietsdag. De dag is ingevoerd in Amerika zodat er meer aandacht zou komen voor fietsen. Tijdens deze dag is het de bedoeling dat er in de verschillende staten van Amerika nagedacht wordt over de sociale, economische en milieu gerelateerde voordelen van fietsen. In Nederland vieren we fietsen op onze geheel eigen manier. Door de vele mooie fietsroutes fietsen we elke dag met veel plezier.

  Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne Wereld Fietsdag!

  Op de fiets naar je werk

  In veel landen is het nauwelijks voor te stellen. Elke dag met de fiets naar je werk. Vaak zijn de wegen daar niet veilig genoeg voor. In Nederland hebben we dat beter voor elkaar. Naast bijna elke weg loopt een fietspad wat veilig is voor fietsers. Daarom kunnen Nederlanders op de fiets naar hun werk. Op Wereld Fietsdag worden de fietspaden extra gewaardeerd.

  Een fiets vervoert alles

  In Nederland kijken we niet meer gek op als er een fietser voorbij komt met twee of soms zelfs drie kinderen samen met de ouder op één fiets. Op de fiets vervoeren we alles. Boodschappen, kinderen, andere mensen, bezorging van eten. Heel soms wordt de fiets zelfs gebruikt tijdens een verhuizing om meubilair van het ene naar het ander huis te krijgen.

  Naast functioneel ook genieten

  De fiets wordt door Nederlanders als een vervoersmiddel gezien wat je van A naar B brengt. Het biedt alleen zoveel meer. Met een fiets heb je de vrijheid om er op uit te trekken. Er wordt gebruik gemaakt van fietsroutes in Nederland die door de natuur lopen, maar ook door de stad. Zo kan er op Wereld Fietsdag extra genoten worden van fietsen.

  Fietsroute voor Wereld Fietsdag

  Koninklijke Bossen
  Deze fietsroute loopt door de polder, het bos en langs paleis Soestdijk. De route is 43 km lang.

  Brabantse Heide
  Een fietsroute dwars door de Strabrechtse Heide. De route is 33 km.

  Heuvelrug
  Deze fietstocht laat je het beste van de Utrechtse Heuvelrug zien. Stuifzandgebieden, heidevelden, bossen en vennen. Een prachtige route van 45 km.

  Fietsaccessoires bij Holland Design & Gifts

  [product ids=’’1381,1380,1230,2141’’]

  Voor meer cadeau ideeën neem eens een kijkje op de Holland Design & Gifts Pinterest!