Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Holland Design & Gifts design route: Dutch Design Week 2017!

  Design route op de DDW Holland Design & Gifts

  Holland Design & Gifts heeft een aantal tips voor jouw weekend op een rijtje gezet! Lees snel verder voor insider tips voor een mooie design route…

  Design route op de DDW Holland Design & Gifts

  Dutch Design Week: de must sees op jouw design route!

  Dutch Design Week is groots en met meer dan 600 exposities, presentaties en evenementen kun je helaas moeilijk alles in één dag meepakken. Daarom zijn er verschillende design routes bedacht. Tip: leen een OV fiets of maak gebruik van de gratis hop-on-hop-off Volvo tours. De mooiste design route komt natuurlijk in ieder geval langs de top ontwerpers van Holland Design & Gifts. Met meer dan 1000 Dutch Design artikelen en cadeaus hebben wij veel actieve Nederlandse ontwerpers die ook op de Dutch Design Week staan. Dus maak vooral een rondje langs deze locaties in de lichtstad! Bekijk Cor Unum, Maarten Baptist & David Derksen op de Kazerne (Paradijslaan 2-8, Eindhoven). Bezoek ook zeker de studio van Piet Hein Eek. Hier staan Kranen/Gille & Roderick Vos (Halvemaanstraat 30, Eindhoven).

  Voorafgaand aan de Dutch Design Week spraken wij al met top ontwerpers over hun Dutch Design Week. Lees nu de tips van Maarten Baptist en Robert Bronwasser!

  Deze week al op de DDW geweest? Bekijk dan deze design route langs de Zuiderzee!

  Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen heeft een unieke design route uitgezet. In het buitenmuseum van het Zuiderzeemuseum staan huizen die vroeger rond de voormalige Zuiderzee stonden. In deze historische setting loopt de design route. De route neemt je langs verschillende locaties waar getoond wordt hoe de culturele geschiedenis van de Zuiderzee Nederlandse ontwerpers inspireert. Het Zuiderzeemuseum laat de waarde van het Nederlands cultureel erfgoed zien voor de toekomst. Historische technieken, materialen en thema’s worden geïnterpreteerd op een hedendaagse manier.

  Het startpunt van de design route is in een huisje in de vissersbuurt. De design route gaat langs een aantal top ontwerpen van Nederlandse ontwerpers. Een mooi voorbeeld is de Zuiderzeestoel van de bekende ontwerper Richard Hutten in de kapel van het buitenmuseum. Zo hebben Viktor & Rolf klompen ontworpen voor de boerderij aan de Stadsgracht. Andere designpresentaties zijn van bekende ontwerpers, zoals Kranen/Gille en Studio Job.

  Kijk op de website van het Zuiderzeemuseum voor meer info over de design route!

  Dutch Design in huis nemen? Bekijk deze top ontwerpen van onze top ontwerpers!

  [product ids=”1177,1311,202,1105″]