Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Kerstcadeaus shoppen in de grotten van Valkenburg

  Sinterklaas is nog niet het land uit maar toch denken we al stiekem na over de kerstdagen. Wat gaan we doen dit jaar? Wat voor mooie kerstcadeaus willen we dit jaar gaan kopen? Een goede voorbereiding is het halve werk. Een tip om alvast in de agenda te noteren of al direct te bezoeken, is de ondergrondse kerstmarkt in Valkenburg. De grootste, oudste en meest bezochte kerstmarkt van Europa.
  gemeentegrot-kerstcadeaus
  Bron foto: kerststadvalkenburg.nl

  Kilometerslange gangen vol met kerstcadeaus

  Wij hebben zelf nog nooit zo’n bijzondere kerstmarkt gezien. Een kerstmarkt onder de grond in een grot is een echte ervaring. In eeuwenoude gangen staan verschillende stands met bijzondere kerstcadeaus en kerstartikelen. De gangen zijn tientallen kilometers lang, waardoor de keuze enorm is. Kerstdecors die overgaan in de kraampjes geven een echt kerstgevoel aan de ondergrondse gangen. Tijdens het shoppen door kan hier ook worden genoten van muziek, een lekker hapje en drankje. Dit is zeker niet onbelangrijk!

  Waan je nu alvast in de kerstwereld

  De kerstmarkt is nu al te bezoeken. Vanaf 18 november zijn de deuren geopend tot en met 23 december 2016. Een mooi voorproefje voor de gezelligste tijd van het jaar. Voor de openingstijden en het adres kun je hier een kijkje nemen.

  Dutch design kerst

  Ook online kan het shoppen voor de mooiste kerstcadeaus en versiering voor in eigen huis natuurlijk al beginnen. Wil jij ook helemaal in stijl de kerstdagen in? Een Dutch Design kerstboom kan hier uiteraard niet bij ontbreken. Royal Delft, hét merk gerelateerd aan ‘s Nederlands meest herkenbare producten: Delfts blauw, heeft weer nieuwe kerstballen ontworpen. En Delfts Blauw is weer helemaal hip. Als kerstversiering staat Delfts Blauw niet alleen mooi op bij een kerstontbijt of kerstdiner op tafel, maar het staat ook verrassend mooi in de boom. De kerstballen zijn van glanzend geglazuurd wit porselein met sfeervolle blauwe decoraties van molens of bloemen, het kenmerk van Delfts Blauw. Een grote collectie modern Delfts Blauw vind je hier. Van woonaccessoires, tafeldecoratie, relatiegeschenken, fashion zoals manchetknopen, oorbellen en hangers voor aan een ketting tot kerstversiering. De kerstversiering is exclusief, uniek en maar beschikbaar in een kleine voorraad! Versier je huis met typisch Nederlands Delfts Blauw voor een hippe en unieke look!.

  Exclusieve Delfts blauwe kerstversiering

  [product ids=“1479,1476,1478,1477”]