Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Korting in koopjesjacht Dutch Design

    Korting bij Holland Design & Gifts tijdens sale 2020

    De feestdagen staan voor de deur. Iedereen is vast nog druk bezig met de laatste voorbereidingen. Wij bij Holland Design & Gifts kijken alweer reikhalzend uit naar een nieuw jaar. Met allemaal leuke nieuwe informatie, designers, merken en producten. We zijn al druk bezig met voorbereidingen en hebben heel wat in petto. Het jaar 2020 trappen we traditioneel af met een grote uitverkoop. Hoge korting voor Dutch design artikelen, waarvan we nog maar enkele exemplaren op voorraad hebben.  Hun voorraadplaats maken we graag vrij voor nieuwe producten. Dus als je nog op zoek bent naar een special Dutch Design product, dat al even bestaat? Kijk dan snel in onze webshop, want de leukste artikelen gaan natuurlijk het snelste weg.
    Hoge korting in januari 2020 bij shop.holland.com

    Dutch Design voor iedereen

    Bij Holland Design & Gifts verkopen we alleen artikelen, die ontworpen zijn door Dutch designers of door Nederlandse merken. In onze webshop vind je meer dan 2.500 artikelen. Allemaal artikelen op het gebied van wonen, mode, outdoor, op reis, speelgoed en boeken. Artikelen, waar wij trots op zijn. Artikelen, die niet onderdoen voor grote merken en die wereldwijd geliefd zijn. Niet alleen als souvenir of cadeau voor expats, maar ook gewoon als decoratie in je eigen huis en als cadeau voor vrienden en familie. Omdat design vaak duur is, is het soms niet voor iedereen toegankelijk.

    Dutch Design met korting

    Dat design artikelen vaak duur zijn, komt omdat ze niet in massa’s worden geproduceerd en vaak van pure materialen worden gemaakt. Om zo’n favoriet Dutch Design artikel dan met hoge korting te kunnen scoren is een bijzondere meevaller. Hieronder vind je alvast een aantal afgeprijsde Dutch design artikelen:

    Rail kandelaars van Pols Potten

    De metalen Rail Rustlook kaarsenhouder heeft door haar roest-look afwerking een rauwe, industriële uitstraling. De glazen houder is geschikt voor een waxinelichtje. De combinatie van het rauwe uiterlijk met warm kaarslicht maakt deze kaarsenhouder tot een verrassende blikvanger in jouw woning of juist in jouw tuin op het terras.  De kandelaar is er in 2 maten, Small 14x14x20 cm (lxbxh) en Large 19x19x26 cm (lxbxh)

    [product ids=”696,697,685,688″]

    Vaas Layers in geel of smoke grijs

    De door Studio PP zelf ontworpen bloemenvaas Vase Layers kenmerkt zich door de combinatie van verschillende glasvormen. De opbouw van ondoorzichtig glas naar transparant glas, met daarin het speelse kleurverloop geven dit vaasje haar verrassende karakter. Verkrijgbaar in het geel en in ‘smoke’ grijs en in de maten Small 24×14 cm en Large 29×16 cm (hxø)

    Theepot Duet Saturn wit

    De gehele dutch design serie van Bredemeijer kenmerkt zich door praktische elegantie. Ook de Duet Saturn theepot met 1,2 liter inhoud is vanuit deze hoofdgedachte ontworpen. De strakke vormgeving past bij ieder theeservies, een item dat niet in de collectie van de echte theeliefhebber mag ontbreken. Bovendien houdt de dubbelwandige theepot uw thee drie kwartier tot een uur warm en smaakvol. Bestel de theepot en voeg hem toe aan uw collectie van smaakvolle thee accessoires.

    [product ids=”579,536″]

    Dameshorloge van Marcel Wanders

    Dutch Design en Italiaanse elegantie gaan samen in dit Alessi horloge Dressed by Marcel Wanders. Minimalisme met een verfijnde urenwijzer als klassiek detail. Een RVS kast met analoog quartz uurwerk en mineraalglas. De band is van wit leer. Get Dressed by …. Marcel Wanders!

     

    Tripodi bijzettafel van Cascando

    Tripodi bijzettafel van Cascando is een lust voor het oog. De elegante en eenvoudige uitvoering maken van deze tafel een design blikvanger. De massief aluminium staander en driepoot zijn uitgevoerd in verschillende polijsttingen en kleuren. Het blad van de Tripodi bijzettafel bestaat uit gehard glas, bij shop.holland.com leverbaar in heldere uitvoering met een witte of een aluminium voet. Met 60 cm hoogte en 45 cm doorsnee zijn deze tafels van Cascando met recht design bijzettafels.

    [product ids=”552,553,1470″]

    D38 horloge van Piet Hein Eek voor Leff Amsterdam

    Simpel, strak en stijlvol zijn de Piet Hein Eek Tube D38 horloges in het kort. Onderscheidend door de industrieel ogende, bewerkte metalen ring (38 mm Ø) om de wijzerplaat, uitgevoerd in geborsteld messing. Voorzien van hard mineraalglas en waterdicht tot wel 50 meter! De soepele band van donkerbruin leer zorgt ervoor dat dit stoere horloge toch erg prettig draagt.

     

    Nog meer artikelen met korting:

    [product ids=”1002,359,603,1064″]