Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Nationale Poëzieweek in jouw bibliotheek!

  Holland Design & Gifts wenst je een poëtische Nationale Poëzieweek 2020!

  Van 30 januari tot 5 februari aanstaande is het weer Nationale Poëzieweek in Nederland en Vlaanderen. Het thema van de Poëzieweek 2020 is ‘De toekomst is nu!’. Hiermee staat deze week in het thema van de nieuwe generatie dichters. Poëzie komt natuurlijk echt tot leven in de boekwinkel dus ook bij veel bibliotheken kun je je weer laten inspireren door de dichters van poëzie. Meer informatie van leuke poëtische activiteiten bij jou in de buurt staan in deze blog.

  Holland Design & Gifts wenst je een poëtische Nationale Poëzieweek 2020!

  Holland Design & Gifts wenst je een poëtische Nationale Poëzieweek 2020!

  Nationale Poëzieweek 2020

  Poëzie wordt mooier als je het samen beleeft. Daarom heeft Holland Design & Gifts wat events en initiatieven geselecteerd waarbij je samen dichtkunst van heel dichtbij kunt beleven.

   

  De week zal beginnen met Gedichtendag. Verder is er de poëziewedstrijd 2020 met het thema ‘zorg voor de aarde’. Buiten dat zijn andere hoogtepunten: de Grote Startshow in Antwerpen, het NK Poetry Slam. Ook is er de Turing Gedichtenwedstrijd en de Awater Poëzieprijs. Verder krijg je ook nog een Poëziegeschenk cadeau bij aankoop van €12,50 aan poëzie in de boekwinkel.

   

  Op deze site kun je volgen wat voor activiteiten rondom de Poëzieweek er te doen zijn bij jou in de omgeving!

   

  Boek een dichter in je boekwinkel

  Om de belangstelling voor poëzie te vergroten organiseren het Nederlands Letterenfonds en De Schrijverscentrale de actie ‘Boek een dichter’. Boekhandelaren, bibliothecarissen en docenten kunnen tegen het speciale Poëzieweektarief een dichter boeken tussen 1 januari tot en 5 februari 2020. Een uitgelezen kans om mensen naar jouw winkel te trekken en de liefde rondom poëzie te vergroten!

   

  Net zo geïnspireerd door de Nationale Poëzieweek door het lezen van deze blog maar moet je nog even wachten op de evenementen van deze dichtkunst? Op onze webshop  hebben we veel mooie producten met prachtige dichtkunst erop beschreven zoals de volgende producten:

   

  [product ids=”2195,1822,2400,988″]