Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Nieuwe kunstbeleving van Hollandse Meesters

    Hollandse Meesters

    Sinds december 2018 is er een unieke beleving bijgekomen in Eindhoven. Voor een echte kunstliefhebber en Dutch Designer een aanrader wanneer je de stad Eindhoven bezoekt. Een digitale kunstexpositie die de aandacht vestigt op Hollandse Meesters. Niet zomaar Hollandse Meesters maar onze eigen Vincent van Gogh en Rembrandt van Rijn. Door nieuwe innovaties en technieken te gebruiken hebben ze een nieuwe ervaring gecreëerd. Daarnaast hebben ze ook een restaurant gestart Dinner in Motion.

    Hollandse Meesters
    Hollandse Meesters | Vincent van Gogh in Eindhoven

    Hollandse Meesters

    Door het gebruik van 360-graden projecties zijn er verschillende schilderijen te zien van Vincent van Gogh en Rembrandt van Rijn. De schilderijen zijn dus helemaal rondom te zien en veranderen voortdurend. Zo is het mogelijk om de Nachtwacht te bewonderen en Rembrandt van Rijn die knipoogt vanaf zijn zelfportret. Door de details en de presentatie komen de schilderijen tot leven. De expositie is gebaseerd op de expositie Les Ateliers de Lumiére in Parijs en Brussel. S ’avonds wordt de expositie omgetoverd tot restaurant en kan je er heerlijk dineren. De expositie over deze Hollandse Meesters is nog tijdelijk gesloten maar het is wel mogelijk om de show mee te maken vanuit het restaurant.

    Dinner in Motion

    Een nieuwe trend in de foodservice industrie is het dineren met entertainment. Dinner in Motion is dan ook een voorloper in deze trend in Nederland met echte experience entertainment. Er is een nieuwe show geïntroduceerd dus het ideale moment om te reserveren voor deze maand of in juli. Het is een twee uur durende show die gecombineerd is met shared dining. Een ware culturele een culinaire reis die je niet zomaar vergeet! Voor maar liefst €59,- per persoon heb je een zes gangen menu die ja kan delen met vrienden of familie. Natuurlijk is het restaurant nu ‘Coronaproof’ dus zal er meer ruimte zijn tussen de zitplaatsen en zijn er een beperkt aantal plekken. Ben jij die Dutch Design liefhebber die houdt van lekker eten en klaar is met het thuiszitten in de deze quarantaine periode? Reserveer nu dan bij Dinner in Motion op hun website