Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Woontrends

  Het nieuwe jaar is begonnen en we zijn benieuwd wat de trends zijn voor 2017 op het gebied van design en wonen. Met welke nieuwe ontwerpen en producten komen onze leveranciers? Wat zijn de nieuwste woontrends? Dit jaar staan er weer verschillende woon-vakbeurzen op de planning, waar het nieuwste van het nieuwste wordt gepresenteerd. Hier kunnen wij inspiratie opdoen voor nieuwe producten voor in onze web shop. Daarnaast zullen wij de nieuwste trends met jullie delen.

  Woontrends
  Foto: showUP

  Woontrends opdoen en ontdekken van nieuwe designers

  De vakbeurs, die wij sowieso gaan bezoeken is ShowUp. ShowUP is de vakbeurs voor Home & Gifts en vindt plaats op 5 en 6 februari 2017. Hier zijn producten van meer dan 250 designers uit binnen en buitenland. Waaronder ook Nederlandse jonge ontwerpers en bekende merken zoals Puik Art, KEK Amsterdam en Hollandsche Waaren. Op deze beurs gaan wij op zoek naar nieuwe producten voor onze store. We hopen weer veel nieuwe ontwerpers en merken te ontdekken met verrassende designproducten. Zo zijn we benieuwd naar de producten van Kikkerland Design, Studio Harm en Elke en Mooi goed.

  Vakbeurzen met de nieuwste collecties

  Naast de vakbeurs showUP zijn ook de vakbeurzen Maison & Object en &Trendz dit jaar. Maison & Object vindt tweejaarlijks plaats in Parijs en presenteert de volledige interieur branche en de nieuwste collecties op het gebied van textiel, meubels en accessoires. De nieuwste woontrends worden hier gepresenteerd. &Trendz is van 15 tot en met 17 januari en richt zich onder andere op living, garden & outdoor, office & design. Deze beurzen kunnen ons inspiratie geven voor wat betreft de nieuwe trendkleuren en we proeven er wat er internationaal aanslaat. Daarnaast zijn we benieuwd wat de nieuwe ontwikkelingen zijn voor de tuin. Zodat we ons alvast kunnen voorbereiden op de zomer.

  De trends voor 2017

  We zijn erg benieuwd wat de trends voor 2017 zijn. Is het hergebruik van materialen en de inzet natuurlijke materialen ook dit jaar nog de trend? Of is dit geweest en zijn de designers met vernieuwede materialen aan de slag gegaan. Is 2017 het jaar van het 3D printen? We zagen dit al opkomen, maar zet dit door? En krijgen designers daardoor meer vrijheid in het gebruik van materialen? We houden je hiervan op de hoogte!

  Is 3D printen de trend van 2017?

  [product ids=”1203,890,1503,1488″]